Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Edwin Jongsma en Davey Heeren starten Klimavisie IJsselstein!

Edwin Jongsma en Davey Heeren starten Klimavisie IJsselstein!

Klimavisie heeft sinds 1 mei een nieuwe vestiging. Edwin Jongsma en Davey Heeren worden mede-eigenaar van Klimavisie Midden B.V. in IJsselstein.

“Met de komst van Edwin en Davey zijn we enorm content. In het verleden hebben we reeds veel met hen samengewerkt. De samenwerking met Edwin en Davey kwam exact op het juiste moment. Strategisch wilden we liever niet in het hele land gaan werken maar meer in de regio en aansluiten op het woon-werk verkeer van onze monteurs. We kregen vanuit onze vaste klanten veel aanvragen uit heel Nederland.

Voor onze nieuwe vestiging brengen Edwin en Davey samen meer dan 40 jaar ervaring in de klimaattechniek met zich mee. Hiermee kunnen we onze dienstverlening op alle fronten optimaliseren en kunnen een dekking bieden voor Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat beide heren een absolute meerwaarde voor onze organisatie zullen zijn, aldus Maikel Willemsen en Martin Hulshof”

“Ik heb er enorm veel zin in om samen deze mooie uitdaging aan te gaan met Davey en met de ondersteuning en samenwerking met Maikel en Martin. Bouwen aan Klimavisie Midden Nederland en daarvan een mooi succes te gaan maken! Bovendien krijg ik veel energie van tevreden klanten en enthousiaste collega’s. En na de eerste gesprekken met Martin en Maikel had ik de beslissing al snel voor mezelf genomen” aldus Edwin. Davey voegt daaraan toe:
“Werken aan Klimavisie Midden Nederland biedt voor mij de mogelijkheid mijn droom uit te laten komen. Klaar voor de volgende stap in mijn carrière om zelf te gaan ondernemen. Daarbij heeft Klimavisie zich in de afgelopen jaren dusdanig ontwikkeld dat er een mooie gezonde organisatie is neergezet. Dat wij dit nu samen nog verder kunnen gaan uitbouwen is een heel mooi gegeven.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.