Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Producten

e!COCKPIT biedt nieuwe functies voor de machines van morgen

22 maart 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De geïntegreerde ontwikkelingsomgeving e!COCKPIT is optimaal afgestemd op de behoeften in de machine- en kasten- en paneelbouw. Met de engineering software kunnen complexe functies van machines eenvoudig en snel gerealiseerd worden. De software biedt ondersteuning bij alle activiteiten en werkzaamheden in het kader van de automatisering, dus zowel bij de configuratie van de hardware, de programmering, de simulatie als bij de visualisatie en de inbedrijfstelling. Alle functies zijn geïntegreerd in de software.

WAGO heeft e!COCKPIT uitgerust met tal van nieuwe functies en zodoende klaargestoomd voor toekomstige taken. Met de engineering software e!COCKPIT van WAGO wordt een PFC-controller van WAGO in een handomdraai een EtherCAT® Master; de configuratie is immers, net als andere veldbusconfiguratoren, volledig geïntegreerd.

De nieuwe weergave van de topologie zorgt voor een goed overzicht van de fysieke opbouw.

Nieuwe toepassingen zijn mogelijk dankzij de geïntegreerde configuratoren voor de afstandstechniek voor DNP3 en IEC-60870 Slaves. De geïntegreerde firmware update zorgt als vanouds voor een vereenvoudiging van de werkzaamheden. Hiermee kunnen alle controllers van het project snel en doelgericht geactualiseerd worden. Met de release 1.5 is e!COCKPIT nu ook in het Frans beschikbaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht