EAE Busbar Systems
00:32
26-03-2018

EAE Busbar Systems presenteert de nieuwe ultra-compacte E-Line DAB Busbar-lijn

Deze EAE DAB Busbar Systemen zijn beschikbaar in verschillende configuraties,  zowel als 1 fase als 3 fase , met een vermogen van maximaal 80A.

De bijbehorende stroom-afnemers zijn beschikbaar tot 32A, en kunnen worden geplaatst en verwijderd zonder het Busbar Systeem spanningsloos te stellen.

Het grote unieke voordeel van de EAE DAB Busbar Systemen is de zeer efficïente maatvoering ; inclusief de stroomafnemers en bevestigingsbeugels bedraagt de hoogte van dit Busbar Systeem slechts 65mm.

Hierdoor is dit Busbar systeem ideaal voor installatie onder computervloeren en andere situaties waar de beschikbare ruimte zéér minimaal is, maar waar wel de flexibiliteit van een Busbar Systeem gevraagd wordt.

De EAE DAB Busbarsystemen zijn volledig gecertificeerd door DEKRA volgens de geldende IEC 61439-6 normen. Deze systemen kunnen in principe direct uit voorraad geleverd worden en zijn dankzij de één-bouts koppelingen zeer veilig, snel en eenvoudig te installeren door installateur of eindgebruiker.

EAE Busbar Systems

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Busbar Systems.
tel. 0299-371557
busbar@busbar.nl

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

Samen met onze klanten bouwen we aan de energie infrastructuur van vandaag én morgenPaxton