Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Duurzaam vooruit in de Utiliteit – Download het ‘Goed op weg’ magazine

Duurzaam vooruit in de Utiliteit – Download het ‘Goed op weg’ magazine

Toch moeten we ons niet door deze indrukwekkende aantallen in de war laten brengen, vindt Jan-Maarten Elias, managing partner bij Energy Bridge. “Het is een forse opgave, maar als we verduurzaming in slimme stappen doen, dan kan bijna iedereen in zijn eigen tempo en op verantwoorde wijze naar aardgasvrij.”

Download het magazine ‘Goed op weg’ over duurzaamheid in de Utiliteit en lees het gehele interview met Jan-Maarten Elias verder. Om je op weg te helpen met de duurzame vraagstukken heeft Remeha inspiratie, inzichten en de kennis van dit moment gebundeld in dit uitgebreide magazine. Hoe zal bijvoorbeeld snelle financiering de energietransitie versnellen en hoe staat het met de transitieplannen van de gemeentes? Het magazine ‘Goed op weg’ geeft je antwoord op technische vraagstukken, laat experts aan het woord en belicht oplossingen zoals waterstof en warmtepompen.

Remeha geeft je graag hét inzicht, de inspiratie en kennis van dit moment. Eén aanspreekpunt voor alle vragen over producten, (complexe) berekeningen, calculaties, leveringen, installatie, service en nazorg.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.