Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Duurzaam verwarmen met een maximaal rendement

Duurzaam verwarmen met een maximaal rendement

Het vervangen van bestaande cv-ketels door een of meerdere warmtepompen is een effectieve manier om verduurzamingsstappen te zetten binnen utiliteitsgebouwen. Zeker als in 2023 elk kantoorpand minimaal aan Energielabel C moet voldoen.

Ook indien de ambitie is om met vastgoed, zoals bijvoorbeeld een kantoorpand, direct naar energielabel A of energieneutraal te gaan zijn warmtepompen een goede en één van de mogelijkheden, maar warmteopwekking is ook mogelijk door een bestaande installatie te upgraden naar een hybride uitvoering.

Een optimale oplossing die past bij de ambities

De lucht/water en grondgebonden warmtepompen van Remeha zijn excellent op het gebied van comfort, energiebesparing en connectiviteit. Deskundige vakmensen in het speciale service & support team van warmtepompen helpen met maatwerkadvies en bij het installatie- en onderhoudstraject. Het projectadvies is altijd gebaseerd op een optimale oplossingen die past bij de ambities. Ook als een warmtepomp niet de optimale oplossing blijkt te zijn adviseert Remeha over de alternatieve mogelijkheden.

Dé lucht/water warmtepomp voor de utiliteit

De Remeha E-HP AW is de hoogwaardige, duurzame oplossing voor de utiliteit, speciaal ontwikkeld voor het Nederlandse klimaat. De warmtepomp heeft onder alle omstandigheden een zeer hoge efficiency, waardoor het energieverbruik en daarmee de energiekosten blijvend zo laag mogelijk blijven. De E-HP AW warmtepompen (44-168 kW) hebben een A++ energielabel, waardoor hij in aanmerking komt voor de ISDE subsidies en de EIA regeling. Ze zijn compleet naar wens samen te stellen.

Compacte grondgebonden, grootvermogen warmtepompen

Met de komst van de Remeha E-HP WW/BW heeft Remeha de range van grootvermogen-warmtepompen verder uitgebreid. Deze grondgebonden warmtepompen leveren bijzondere prestaties op het gebied van verwarmen, maar ook op het gebied van kosten besparen. Het uitzonderlijk hoge rendement helpt u het hele jaar door besparen op uw stookkosten. U helpt daarbij ook mee aan een beter milieu omdat uw CO2 uitstoot aanzienlijk daalt. Van 24 tot 240 kW, de Remeha E-HP BW/WW is een krachtpatser waar u het warm van krijgt.

Ontdek de wegen van Remeha  →

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.