Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Duurzaam in het kwadraat

Duurzaam in het kwadraat

Jaga introduceert eerste designradiator die kan koelen én verwarmen 

Maximale afgifte, het laagste energieverbruik én een uniek design; dat is de Vertiga Hybrid van Jaga. Deze dynamische designradiator zorgt voor een hoog vermogen bij een zeer lage watertemperatuur. In combinatie met een warmtepomp kan de Vertiga Hybrid zelfs ook niet-condenserend koelen. Hiermee introduceert Jaga de eerste designradiator voor verwarming én koeling.

naamloos 1 kopieren 2

Maximale afgifte

Warmtepompen en andere duurzame energiebronnen werken met steeds lagere watertemperaturen. Traditionele radiatoren worden hierdoor veel groter om het nog behaaglijk warm te krijgen. Dankzij de toepassing van het Dynamic Boost Hybrid-systeem is dit voor de Vertiga van Jaga niet nodig. Vertiga Hybrid bevat twee dynamische warmtewisselaars die zorgen voor een snelle reactie en een hoog vermogen bij een lage watertemperatuur. Daarnaast heeft de radiator een dubbele werking. In combinatie met een warmtepomp is de Vertiga Hybrid namelijk geschikt voor niet-condenserende koeling.

naamloos 3 kopieren

Hoogste comfort

De Vertiga Hybrid zorgt niet alleen voor de hoogste afgifte, maar reageert ook snel op temperatuurwisselingen. Ook bij de niet-condenserende koeling is dit snelle reactievermogen cruciaal. In een ruimte kan de temperatuur snel veranderen, door bijvoorbeeld de zon die naar binnen schijnt of de oven die aan staat. De slimme radiator reageert hier direct op en regelt nauwkeurig de juiste temperatuur. De temperatuursensoren zorgen automatisch voor de geschikte werkingsstand; verwarmen of koelen.

Opties in design

De Vertiga Hybrid is er in verschillende design-uitvoeringen. Zo is er de Vertiga Kirei, waarbij niet alleen het systeem duurzaam is, maar ook het materiaalgebruik. Het paneel van Kirei is gemaakt van het niet-eetbare gedeelte van soja, iets wat vroeger na de sojaoogst verloren ging. Deze organische radiator is een echte eyecatcher in het interieur. Naast de Kirei, is er ook de Vertiga Primo, met een strak design in verschillende moderne kleuren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.