Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Productpresentatie

Draadloze intercom met een vrijwel onbeperkte ontwerpvrijheid: De finishing touch

Details maken het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze zijn geen futiliteit maar finesse; niet ondergeschikt aan het...

brievenbus1-kopieren

27 juli 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Details maken het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze zijn geen futiliteit maar finesse; niet ondergeschikt aan het geheel, maar bepalend voor het totaal. ‘Details’, zei Leonardo Da Vinci, ‘maken perfectie en perfectie is géén detail.’ Met dit oog voor detail is DINA Create ontwikkeld.

naamloos 2 kopieren 3

DINA Create is een zelf samen te stellen draadloze intercom met een vrijwel onbeperkt aantal ontwerpvarianten.

 

Neem een monumentaal pand. De gevel vormt het aangezicht, details vergroten de schoonheid. Niet omdat het pand oud is, maar omdat het karakteristieken heeft. Ook moderne woningen kunnen kenmerkend en onderscheidend zijn. Het behouden of versterken van die kenmerken zit juist in de details. Waarom? Omdat we gewend zijn het bijzondere uit te lichten, zowel positief als negatief. En daarmee te oordelen over het geheel.

Ontwerpstappen

Met datzelfde oog voor detail is DINA Create ontwikkeld. DINA Create is een zelf samen te stellen draadloze intercom met een vrijwel onbeperkt aantal ontwerpvarianten. Dat klinkt complexer dan het is. Bij het zelf samenstellen van de intercom zijn er namelijk slechts vier eenvoudig te zetten ontwerpstappen: kleur, positie, omvang en toegang. Kleur: elke kleur is mogelijk. Positie: staand of liggend. Omvang: aantal displays met belknop. Toegang: code of badge. Het grote aantal varianten hangt samen met het totaal aan combinaties.

brievenbus4 kopieren

De finishing touch van DINA Create zit niet alleen in het fysieke resultaat van de draadloze intercom, maar ook en vooral in de manier waarop het systeem aansluit op de karakteristieken en uitstraling van het pand en deze versterkt.

 

Wensen

De finishing touch van DINA Create zit niet alleen in het fysieke resultaat van de draadloze intercom: display, elektronische etikettenhouders, handsfree proximity lezer, LCD-scherm per woning, beheer op afstand, enzovoort. Ze zit ook en vooral in de manier waarop het systeem aansluit op de karakteristieken en uitstraling van het pand en deze versterkt – klassiek, modern of ergens daartussenin. Én natuurlijk op de wensen van de bewoners die het geheel tot leven brengen en in stand houden. De details van DINA Create maken perfectie en perfectie – zoveel is duidelijk – is geen detail. Ze maakt het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze geeft de finishing touch.

Hoe ontwerp je zelf een intercom? Ga naar www.intratone.nl/dina-create en stel in vier eenvoudige stappen je eigen, unieke intercomsysteem samen.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%