Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Sanitair

Douche-wc TECEone: verfrissend anders

tcmi_one_070817_005-kopieren

11 juni 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De hygiënische luxe van een douche-wc kan ook betaalbaar zijn. Kijk eens naar de nieuwe douche-wc TECEone. Wat meteen opvalt is het elegante en tijdloze design van zowel de pot als de geïntegreerde bril. De toiletpot komt in een moderne randloze (rimfree) uitvoering waarin zich door de effectieve wijze van spoelen, nauwelijks vuil en bacteriën kunnen ophopen. Bij de vormgeving van de wc-bril, die is voorzien van een soft-close functie, stond naast ergonomie ook hygiëne centraal. Immers, een glad oppervlak zonder smalle openingen en randen, is schoner en gemakkelijker te reinigen.

De technologie achter de TECEone is minimaal. Dit is bewust gedaan voor een betrouwbare werking en een eenvoudige installatie. De douche-wc werkt intuïtief zonder een complexe afstandsbediening. De temperatuur van het water kan je via een draaiknop met een geïntegreerde thermostaat instellen. Met een tweede knop stel je de hoeveelheid water in. De TECEone functioneert zonder elektra, pomp of elektronica en is daardoor zeer betrouwbaar en minder storingsgevoelig. Doordat men geen stroom nodig heeft, betaalt men ook geen stroomkosten.

Door de gunstige prijs, het elegante design en de vele voordelen is de TECEone het slimme alternatief voor complexe en dure hightechoplossingen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht