Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Douche-wc TECEone: verfrissend anders

Douche-wc TECEone: verfrissend anders

De hygiënische luxe van een douche-wc kan ook betaalbaar zijn. Kijk eens naar de nieuwe douche-wc TECEone. Wat meteen opvalt is het elegante en tijdloze design van zowel de pot als de geïntegreerde bril. De toiletpot komt in een moderne randloze (rimfree) uitvoering waarin zich door de effectieve wijze van spoelen, nauwelijks vuil en bacteriën kunnen ophopen. Bij de vormgeving van de wc-bril, die is voorzien van een soft-close functie, stond naast ergonomie ook hygiëne centraal. Immers, een glad oppervlak zonder smalle openingen en randen, is schoner en gemakkelijker te reinigen.

De technologie achter de TECEone is minimaal. Dit is bewust gedaan voor een betrouwbare werking en een eenvoudige installatie. De douche-wc werkt intuïtief zonder een complexe afstandsbediening. De temperatuur van het water kan je via een draaiknop met een geïntegreerde thermostaat instellen. Met een tweede knop stel je de hoeveelheid water in. De TECEone functioneert zonder elektra, pomp of elektronica en is daardoor zeer betrouwbaar en minder storingsgevoelig. Doordat men geen stroom nodig heeft, betaalt men ook geen stroomkosten.

Door de gunstige prijs, het elegante design en de vele voordelen is de TECEone het slimme alternatief voor complexe en dure hightechoplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.