Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Dennis Meijerink versterkt WOLF als Technisch adviseur duurzame systeemoplossingen

Dennis_M_2 kopiëren

2 februari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Hij is zijn carrière begonnen bij een CV-ketel-fabrikant, waardoor hij beschikt over een ruime ervaring op het gebied van verwarmingssystemen. Daarna heeft Dennis zijn kennis verder uitgebreid door zijn functie bij een landelijk opererende groothandel, gespecialiseerd op het gebied van verwarming en ventilatie. De laatste jaren is Dennis werkzaam geweest bij een internationaal opererende speler op het gebied van kunststof leidingsystemen. In alle functies heeft het mogen meedenken met relaties over duurzame oplossingen de boventoon gevoerd.

Als Technisch Adviseur / Accountmanager duurzame systeemoplossingen is Dennis verantwoordelijk voor het WOLF assortiment op het gebied van verwarming, woonhuisventilatie en voorraadsystemen. Hij voorziet daarbij aannemers, architecten, woningbouwcoöperaties, adviseurs en installateurs van een passend advies over de WOLF warmtepompen, zonnecollectoren met voorraadvaten en toebehoren. Met de komst van Dennis maakt de afdeling Verwarming binnen WOLF een volgende stap om haar positie te versterken als aanbieder van duurzame systeemoplossingen.

Dennis zal zich met name richten op de provincies Noord-Holland , Zuid- Holland, Zeeland en een deel van Utrecht en denkt graag met u mee om samen de beste duurzame oplossing te vinden voor een optimaal binnenklimaat.

Heeft u vragen of wilt u nader kennismaken? Neemt u dan gerust contact met Dennis op:

Contactgegevens Dennis Meijerink:

Tel.: 038 – 333 50 86
Mob.: 06 – 34 53 43 14
Email: dennis.meijerink@wolf.eu

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht