Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Delabie presenteert nieuwigheden

Delabie presenteert nieuwigheden

Delabie innoveert en ontwikkeld non-stop nieuwe producten. Dit zijn de nieuwe producten van december 2019!

TEMPOMIX 3 inbouw zelfsluitende douchemengkraan

De TEMPOMIX 3 is uitgerust met een 100% waterdichte inbouwkast die zich kan aanpassen aan meerdere configuraties en aan een inbouwdiepte tot 120 mm. Met de soepele bediening en het strak design is de TEMPOMIX 3 perfect integreerbaar in elke publieke ruimte.

Hybrimatic fino hybride urinoir

Met zijn hybride spoelsysteem is het HYBRIMATIC FINO urinoir een echt ecologisch alternatief voor waterloze urinoirs. Het innovatieve detectiesysteemen de automatische spoeling zorgen voor maximale waterbesparing.

TEMPOMIX 3 zelfsluitende wastafelmengkraan

Een strak en tijdloos design voor deze TEMPOMIX 3 ééngatsmengkraan met soepele bediening. Hij is beschikbaar in twee lengtes: 110 en 190 mm, met ingebouwde toevoeren of met bevestiging door de muur.

Be-Line® douchezitje

Het Be-Line® zitje creëert een sfeer van design voor iedereen. Het opklapbare en afneembare douchezitje kan zowel een grote hulp zijn als een extra comfort bieden, en is aangepast aan elk type gebruiker. De voet biedt versterking indien de muurbevestiging onvoldoende is.

Ultrasnelle handendroger zonder reservoir

SPEEDJET 2 is de eerste handendroger met een uniek systeem: er is geen reservoir en toch komt het water niet op de muur of grond terecht. Hij is gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. De hygiëne is geoptimaliseerd door het antibacterieel ABS en een HEPA filter. Met een droogtijd van 10-12 sec is deze handendroger ultrasnel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.