Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De Trane®- en Thermo King®-bedrijven van Ingersoll Rand vergroten de ambities op het gebied van duurzaamheid tijdens Climate Week NYC

De Trane®- en Thermo King®-bedrijven van Ingersoll Rand vergroten de ambities op het gebied van duurzaamheid tijdens Climate Week NYC

De gedurfde duurzaamheidsverbintenissen van het bedrijf voor 2030 beperken de klimaateffecten, pakken schaarste aan middelen aan en creëren kansen voor iedereen

Ingersoll Rand (NYSE:IR), een wereldleider in het creëren van comfortabele, duurzame en efficiënte omgevingen, met zijn toonaangevende klimaatmerken Trane en Thermo King, zet deze week verder in op gedurfde actie op weg naar duurzaamheid op een wereldwijd podium op de Climate Week NYC in New York City.                              

Het bedrijf en zijn Trane- en Thermo King-bedrijven hebben de Gigaton Challenge gelanceerd. Dit houdt in dat het bedrijf de CO2-voetafdruk van zijn klanten met 1 gigaton wil verminderen tegen 2030. Dit zal de manier veranderen waarop de wereld gebouwen verwarmt en koelt en vracht in de koeling koelt. Eén gigaton is het equivalent van de jaarlijkse uitstoot van Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk samen. De Gigaton Challenge is een van de drie pijlers van de Duurzaamheidsverbintenissen voor 2030 van de merken.

Trane en Thermo King willen het goede voorbeeld geven door de toevoerketen en hun activiteiten te transformeren teneinde een ​​herstellende invloed op het milieu te hebben. Dit omvat het bewerkstelligen van CO2-neutrale activiteiten en meer water teruggeven dan gebruiken in gebieden met weinig water. Samen zullen Trane en Thermo King ook de kansen voor iedereen vergroten, de economische mobiliteit versterken en de levenskwaliteit van zijn mensen versterken. Dit omvat het bereiken van gendergelijkheid in leiderschapsrollen en een personeelsbestand dat een afspiegeling is van onze gemeenschap, met behoud van leefbare marktconforme lonen en progressieve voordelen; en verbreding van de toegang van de gemeenschap tot koelcomfort, huisvesting en voedsel.

“De volgende grens van duurzaamheid begint met gedurfde actie”, zegt Michael W. Lamach, voorzitter en CEO van Ingersoll Rand. “Om de grootste wereldwijde uitdagingen aan te gaan, waaronder klimaatverandering, verstedelijking en schaarste van hulpbronnen, moeten bedrijven als het onze ESG centraal stellen in hoe we innoveren, opereren en ons engageren. Samenwerking is de sleutel tot het versnellen van positieve verandering en de Climate Week NYC biedt een krachtig platform om mee te doen.”

Tijdens de Climate Week NYC zullen Lamach en leiders van Trane en Thermo King samenzitten met de meest invloedrijke bedrijven ter wereld en deze extra toezeggingen centraal stellen in de duurzaamheidsverbintenissen voor 2030:

 

  • Alliance to Save Energy 3% Club (Alliantie om energie te besparen 3% Club) – Trane en Thermo King zullen de operationele energie-efficiëntie (intensiteit) jaarlijks met 3% verbeteren.
  • Climate Group RE100 (Klimaatgroep RE100) – Trane en Thermo King zijn overeengekomen om toe te treden tot de RE100 en een doelstelling van 100% hernieuwbare elektriciteit voor zijn gehele wereldwijde activiteiten vast te stellen tegen 2040.
  • Climate Group EP100 (Klimaatgroep EP100) – Trane en Thermo King zijn overeengekomen zich aan te sluiten bij de EP100 en hebben toegezegd de energieproductiviteit tegen 2035 te zullen verdubbelen.
  • VN Koelcoalitie voor het milieu – Trane en Thermo King hebben zich ertoe verbonden om tegen 2030 lagere GWP-alternatieven op alle platforms wereldwijd beschikbaar te maken.

 

Lamach, Dave Regnery, Executive Vice President van Ingersoll Rand, en Scott Tew, Executive Director van het Centrum voor Energie-efficiëntie en Duurzaamheid bij Ingersoll Rand zullen de organisatie vertegenwoordigen en deelnemen aan spreeksessies en forums tijdens de Climate Week NYC.

 

  • 24 sept.The Climate Group – Heating and Cooling – The Next Frontier (De Klimaatgroep – Verwarming en koeling – De volgende grens) – Regnery zal deze sessie openen en bespreken hoe het vanuit milieu- en economisch oogpunt zinvol is om verwarming en koeling koolstofarm te maken en de kansen die ons te wachten staan.
  • 24 sept. – 2019 Concordia Annual Summit (2019 jaarlijkse Concordia-top) – Regnery bespreekt megatrends die van invloed zijn op onze wereld en economie en de duurzaamheidsverbintenissen van Ingersoll Rand voor 2030.
  • 25 sept.Bloomberg Global Business Forum (Bloomberg Global Business Forum) – Lamach zal deelnemen aan een discussie over hoe bedrijven een strategie kunnen ontwikkelen om klimaatverandering aan te pakken door koolstofarm te worden.
  • 25 sept. – EcoAct The Sustainability Reporting Performance of the DOW 30 (EcoAct De duurzaamheidrapportageprestaties van de DOW 30)Tew zal deelnemen aan een panel van experts en uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aanpakken in een veranderende markt en duurzaamheidsrapportage.

 

Raadpleeg het ESG-rapport 2018 voor meer informatie over de duurzame vooruitgang en resultaten van het bedrijf. Ga voor meer informatie over de duurzaamheidsambities voor 2030 naar ingersollrand.com/.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.