Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De Schilt bedrijven realiseren duurzaam kanaalwerk ROCK Utrecht

De Schilt bedrijven realiseren duurzaam kanaalwerk ROCK Utrecht

Utrecht is de op drie na grootste stad van ons land en is daarnaast ook de tweede studentenstad van Nederland. Veel mensen willen er studeren en wonen. Tot nu toe zijn er nog niet genoeg kamers en woningen voor alle studenten. Daarom realiseert Utrecht de komende vier jaar bijna 4.000 nieuwe studentenwoningen.

Met de bouw van ROCK in de wijk Kanaleneiland wordt de voorraad studentenwoningen flink uitgebreid. Op het terrein van het voormalige St. Antonius Ziekenhuis, locatie Oudenrijn, worden ca. 750 wooneenheden gerealiseerd. Het project, met een totale bruto vloeroppervlakte van 40.000 m², bestaat uit 468 studentenwoningen in een nieuwbouw toren van 23 verdiepingen, 90 appartementen in het voormalige beddenhuis van het ziekenhuis Oudenrijn en 170 appartementen verdeeld over 2 nieuwbouw gebouwen.

upliving2-kopieren

Samen met de aannemers Veluwezoom Verkerk Bouw B.V. en Wessels Rijssen werken de Schilt bedrijven uit Meerkerk als onderaannemer van totaalinstallateur Schulte & Lestraden mee aan dit omvangrijke project. Voor dit project leveren en monteren de Schilt bedrijven al het duurzame kanaalwerk met toebehoren. Daarbij monteren de Schilt bedrijven alle door Schulte & Lestraden toegeleverde luchttechnische componenten. Naar verwachting zal het project in maart 2020 worden afgerond.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.