Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Dé oplossing voor het luchtdicht sealen van luchtkanalen
Energieverlies als gevolg van lekkende luchtkanalen wordt opgelost met Aeroseal.

Dé oplossing voor het luchtdicht sealen van luchtkanalen

Bestaande en nieuwe luchtkanalen luchtdicht sealen

NorthSeal is met trots vertegenwoordiger van Aeroseal voor het afdichten van luchtkanalen. Met deze revolutionaire luchtdichtingstechnologie biedt NorthSeal een innovatieve oplossing voor één van de meest voorkomende problemen in commerciële en residentiële gebouwen: energieverlies als gevolg van lekkende luchtkanalen. 

Energie-efficiëntie en comfort

Luchtlekkages in luchtkanalen kunnen aanzienlijk bijdragen aan het energieverlies in gebouwen. NorthSeal kan deze problemen effectief voor u aanpakken. De technologie maakt gebruik van geavanceerde afdichtingsmiddelen en een computergecontroleerd proces om lekkages in luchtkanalen snel en grondig te detecteren en af te dichten. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een verbeterde luchtkwaliteit.

Snelheid en efficiëntie

Traditionele methoden voor het afdichten van luchtkanalen kunnen tijdrovend en kostbaar zijn. Ze vereisen vaak het demonteren van delen van het ventilatiesysteem, wat leidt tot lange onderbrekingen en ongemak voor de gebruiker. Lekkages gegarandeerd afdichten zonder dat er grote verbouwingen nodig zijn. Bespaar tijd, geld en ongemak voor alle betrokkenen.

Hoe wordt de lekkage geseald?

Eerst wordt er een 0-meting gedaan om de lekdichtheidsklasse te bepalen. Vervolgens wordt onder overdruk afdichtingsmiddel geïnjecteerd, dat zich vervolgens verspreidt en de lekkages afdicht. Een lekkage geeft een verhoogde luchtsnelheid (druk) en bij die hogere druk verhardt het afdichtingsmiddel. Het kanaal blijft schoon en de lekkages worden gedicht. De klant kan kiezen tot welke dichtheidsklasse hij wil afdichten. Na het sealen verzorgt NorthSeal een nameting en rapportage.

‘Seal the deal’

Neem vandaag nog contact op met NorthSeal en ontdek hoe u kunt profiteren van de voordelen voor het afdichten van luchtkanalen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.