Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
VSK

De nieuwste oplossingen voor publiek sanitair op VSK 2022

Delabie-2
Producten uit het Black Spirit-assortiment.

16 februari 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Dé vakbeurs voor de installatiebranche beleeft haar 25e editie en DELABIE is daar natuurlijk bij. Als Europees marktleider op het gebied van sanitair voor publieke ruimten zal DELABIE een reeks noviteiten delen met bezoekers. Daarbij ligt de nadruk weer op duurzaamheid en een hoge water- en energiebesparing, zonder daarbij in te boeten aan prestatievermogen en gebruikerscomfort. Andere vertrouwde elementen van de productontwikkeling zijn hygiëne, onderhoudsgemak, vandaalbestendigheid en installatiegemak.

Een groot deel van de stand zal gewijd zijn aan inbouwoplossingen voor urinoirspoelingen, toiletspoelingen en douches. Aan de hand van een workshop zullen de DELABIE-medewerkers uitleggen hoe de door DELABIE ontwikkelde inbouwmodules kunnen worden aangepast aan verschillende wanddiktes en welke verschillende installatiemogelijkheden er zijn. Er wordt ook aandacht besteed aan het toiletsysteem met directe spoeling. Dit is een ideaal systeem voor het uitrusten van toiletten in publieke gebouwen. Bij dit systeem ontbreekt een reservoir waardoor stilstaand water en kalkaanslag of vuilophoping vermeden worden. Voorbeelden zijn de prijswinnende TEMPOMATIC dubbele bediening met ‘intelligent’ elektronisch spoelsysteem en de TEMPOFLUX 3 toiletkraan met directe spoeling en dubbele bediening, maar dan niet elektronisch. 

TEMPOMATIC dubbele bediening met ‘intelligent’ elektronisch spoelsysteem.

Black Spirit

DELABIE toont tevens het uitgebreide Black Spirit assortiment. Vorig jaar werd de zwarte BINOPTIC elektronische wastafelkraan gelanceerd die zelfs in de prijzen viel bij de prestigieuze Red Dot Design Award. Naast de zwarte HIGHFLOW handendroger en elektronische zeepdispenser, komen daar veel accessoires bij zoals toiletborstelhouders, toiletpapierverdelers, kledinghaken en handdoekverdelers. 

Be-Line 

Ook het Be-Line assortiment blijft verder groeien. Deze serie staat voor design, comfort en welzijn. De grepen, steunen en douchezitjes zijn geschikt voor iedereen en bieden een gevoel van welzijn dat de medische uitstraling overheerst. De serie bestaat in twee aluminium uitvoeringen: mat wit geëpoxeerd en antraciet grijs. De keuze van uitvoering maakt het mogelijk om een visueel contrast te creëren tussen de grepen of de zitjes en de muur waarop de producten geïnstalleerd worden. Ook in dit assortiment zijn al meerdere producten in de prijzen gevallen.   

Meer dan genoeg reden om dit zelf te ervaren. Het DELABIE-team heet iedereen dan ook van harte welkom op VSK 2022 in hal 8, stand A028. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht