Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De nieuwe generatie ViConnect

De nieuwe generatie ViConnect

Hygiëne wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven en is één van de essentiële factoren in de toiletruimte en badkamer. Met de nieuwe bedieningsplaat ViConnect ProActive+ van Villeroy & Boch kan het toilet contactloos en daardoor hygiënisch worden gespoeld. Daarnaast heeft het systeem ook andere slimme functies, zoals het bepalen van het juiste spoelvolume en regelmatige hygiënespoeling. Dit kan allemaal met een app worden ingesteld.

Het spoelsysteem van de ViConnect ProActive+ wordt geactiveerd door een eenvoudige handbeweging in de buurt van de sensor, maar spoelt ook automatisch wanneer de gebruiker de spoeling vergeet of niet kan activeren. Dit verhoogt de hygiëne in twee opzichten: de gebruiker hoeft de spoelplaat niet meer direct aan te raken. Daarnaast zorgt de timer ervoor dat het toilet regelmatig wordt doorgespoeld om ophopingen van vuil te voorkomen, ook als het toilet lang niet is gebruikt. De norm EN 806-5 bepaalt dat een spoeling minstens één keer per zeven dagen verplicht is.

Waterbesparend

Het slimme systeem berekent zelf het spoelvolume aan de hand van de tijd die op de zitting wordt doorgebracht. Bij staand gebruik wordt een kleinere hoeveelheid water gebruikt dan bij zittend gebruik. Deze automatische herkenning zorgt voor een behoorlijke waterbesparing. In geval van een stroomstoring kan de knop handmatig bediend worden. 

Openbare ruimtes

De ProActive+ is zeer geschikt in hygiënisch gevoelige ruimtes, zoals klinieken en verzorgingshuizen, openbare en semiopenbare sanitaire voorzieningen, hotels en restaurants, kantoorpanden, scholen en kinderdagverblijven. Het touchless spoelsysteem is ook zeer gebruiksvriendelijk voor privé-huishoudens, vooral voor mensen met een lichamelijke beperking, ouderen en kleine kinderen. 

Instellen via app

Alle relevante instellingen van het toilet kunnen eenvoudig via een app worden bediend, zoals het instellen van het volledige spoelvolume, het activeren van een voorspoeling en een hygiënespoeling. De spoelplaten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: 200M in geborsteld roestvrij staal en 200G met een oppervlak van glas in het wit. De spoelplaten hebben subtiele verlichting voor een betere oriëntatie ’s nachts, waarvan de lichtintensiteit en temperatuur ook via de app kunnen worden aangepast.

Over Villeroy & BochVilleroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Bathroom and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.