Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De nieuwe generatie hygiënespoelers van KEMPER – de KHS Hygiene Flush Box

De nieuwe generatie hygiënespoelers van KEMPER – de KHS Hygiene Flush Box

De invloeden op de drinkwaterinstallatie door het gebruik van een gebouw verschillen per gebouw. Daardoor verschillen ook de technische eisen voor de uitvoering van geautomatiseerde spoelmaatregelen per gebouw. Kemper heeft een nieuwe generatie hygiënespoelers ontwikkeld om zo zuinig mogelijke, maar tegelijkertijd effectieve spoelmaatregelen mogelijk te maken. Met de varianten Pro, Pure en Lite kan een optimaal besturingsconcept worden gekozen naargelang het gebruik van het gebouw.

“Vooral in grote gebouwen vereisen afdelingen met bijzondere hygiënevereisten individuele spoelmaatregelen. Hier biedt onze Pro-variant bijzonder veel mogelijkheden”, aldus Thomas Spöler, de verantwoordelijke productmanager voor het Kemper hygiënesysteem KHS. “Potentiële toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld bejaardentehuizen, verpleegtehuizen en ziekenhuizen.” Met het iets eenvoudigere alternatief Pure kan het beoogde gebruik volgens de eisen van de regelgeving worden bereikt door middel van tijdgestuurde intervalspoelingen. Pure is vooral geschikt voor scholen en kinderdagverblijven. “Een andere variant is de Lite-versie”, licht Thomas Spöler toe. “Deze werd ontwikkeld voor gebouwen waarin een eigen besturing van de spoelmaatregelen uitdrukkelijk niet gewenst is, zoals bijvoorbeeld in industriële gebouwen. De Lite-versie wordt dan direct aangestuurd via het gebouwbeheersysteem.”

Een bijzonder kenmerk vormt het all-in-one-concept: met de bij de levering inbegrepen inbouwbehuizing met wisselplaat is zowel een onzichtbare inbouw- als een elegante opbouwmontage mogelijk. Verder is bij het ontwerp in het bijzonder gelet op de geluidsisolatie. Dankzij de fluisterstille spoelingen is de nieuwe KHS Hygiene Flush Box ook geschikt voor op comfort gerichte gebouwen. Een snelle ingebruikname en een permanente zelfstandige functiecontrole zijn verdere highlights uit de lange lijst van features die kan worden gevonden op www.hygieneflushbox.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.