Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De kracht van flexibiliteit

De kracht van flexibiliteit

De Groot Luchtkanalen is gespecialiseerd in de productie, constructie, levering en montage van, de naam zegt het al: luchtkanalen en toebehoren. Zij is met name sterk in de renovatiemarkt dankzij haar flexibiliteit, korte lijnen en jarenlange ervaring. Het bedrijf werd opgericht in 1935. In Weesp staat de compleet ingerichte fabriek.

De voordelen van De Groot Luchtkanalen? Dat zijn er nogal wat. Zo heeft zij al meer dan 85 jaar ervaring, is zij Luka-lid en levert zij dus uitsluitend kwaliteit. Ook heeft zij een ruime ervaring in het werken met BIM-modellen. Daarbij zijn de levertijden kort dankzij de eigen fabriek en heeft zij een grote voorraad. Het bedrijf is VCA en ISO 9001 gecertificeerd. In de webshop zijn de producten eenvoudig online te bestellen.

In Weesp staat de compleet ingerichte fabriek van de Groot Luchtkanalen, waar speciale producten geproduceerd worden.

Speciale bestellingen

De Groot Luchtkanalen hecht veel waarde aan kwaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met safe spiralo materiaal. De machines in de eigen fabriek worden continu geüpdatet, vertelt directeur Ron Zwagerman. “Op dit moment zijn we bezig met een lasersnijmachine, zodat we ook schone kanalen kunnen maken. Bijvoorbeeld voor cleanrooms en ziekenhuizen.” Dankzij de fabriek levert De Groot niet alleen standaard producten, maar ook specials. “Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het maken. Als iemand een tekening aanlevert, kunnen wij het produceren”, aldus Zwagerman. Daarnaast zijn er in de webshop standaard producten verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

Nieuw bedrijfspand

Vorig jaar betrad De Groot Luchtkanalen een nieuw bedrijfspand, waar extra aandacht besteed wordt aan duurzaamheid. Warmtepompen, zonnepanelen, LED-verlichting en een goed geïsoleerd gebouw zorgen ervoor dat het energieverbruik en de uitstoot minimaal zijn. Daarnaast beschikt het bedrijf over hybride auto’s en wordt er gelet op verpakkingsmaterialen. Zwagerman: “Die gebruiken we zo min mogelijk en waar mogelijk recyclen we. Ook zijn we partner van Viridi Air. Hieraan kunnen alleen bedrijven deelnemen die niet aan greenwashing doen, maar die echt bijdragen aan schone lucht en verduurzaming. Zij plant bomen aan voor partners en probeert andere bedrijven enthousiast te maken voor een duurzame toekomst. Wij willen echt een gezonde toekomst. Daar werken we aan door middel van onze producten, maar ook met onze bedrijfsprocessen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.