Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
HVAC

De hele zomer lang een korte levertijd voor uw textiele kanalen / airsocks

npi-105-some_zelfde-levertijd-in-de-zomer-kopiren

12 juli 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Bij FabricAir laten we de productie de hele zomer op volle toeren draaien. We hebben onze VP Production & Logistics gevraagd hoe hij ervoor zorgt dat onze klanten dezelfde korte levertijd krijgen zoals altijd – meestal 2 weken na de ordervrijgave tot aankomst op de bouwplaats – ook tijdens de zomervakantie.

Het bieden van de kortste levertijd en de beste leverbetrouwbaarheid op de markt is een FabricAir-keurmerk. In 2018 waren slechts 3 van de duizend bestellingen vertraagd. Dat betekent een indrukwekkend succespercentage van 99,7%. In een interview deelt Lars Jakobsen, VP Production & Logistics, het geheim achter dit succes.

“We optimaliseren onze productie voortdurend om ervoor te zorgen dat we aan de vraag kunnen voldoen of deze zelfs te verbeteren.” We blijven evalueren en versterken om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de steeds toenemende vraag. “, Zegt Lars Jakobsen, en vervolgt:

“Onze logistieke systemen draaien als een goed geoliede machine, we verzenden dagelijks bestellingen en door onze zorgvuldig gekozen bezorgservice kunnen we zeer snelle levertijden behalen, bijvoorbeeld om dagelijks binnen Europa te verzenden. behoorlijk indrukwekkend! ”

Lees het volledige interview op de website van FabricAir: https://nl.fabricair.com/nl/news/de-kortste-levertijd-de-hele-zomer-lang

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht