Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De Compact Air units van Auerhaan-Klimaattechniek

De Compact Air units van Auerhaan-Klimaattechniek

Montage van kanalen of roosters voor de luchtverdeling is daarom niet nodig. Dat bespaart niet alleen tijd en installatiekosten, maar zorgt ervoor dat de unit in nagenoeg elke ruimte kan worden toegepast. De COMPACT AIR is uitermate geschikt voor het ventileren van klaslokalen en kinderdagverblijven, maar ook een goede oplossing voor vergaderzalen, kleinere kantoren, werkruimtes, winkels, restaurants en andere individuele ruimtes.

flexibele oplossing voor ventilatie van individuele ruimtes

De geventileerde lucht wordt de ruimte ingeblazen door middel van het verdringingsprincipe. Hiervoor is de COMPACT AIR voorzien van unieke Varizon®-discs. Elke Varizon®-disc kan afzonderlijk worden ingesteld. Dit biedt ongeëvenaarde mogelijkheden en flexibiliteit qua aanpassing van de luchtverdeling in de ruimte. De geïntegreerde regeling biedt een groot aantal gebruiksklare functies. Bovendien kan de unit op een gebouwbeheersysteem worden aangesloten. De bedieningsapplicatie is namelijk web-based waardoor de regeling ook direct benaderbaar is met een webbrowser via een TCP/IP netwerk. 

Dankzij energiezuinige ventilatoren biedt de COMPACT AIR een optimaal rendement, effectieve warmteterugwinning, volledige controle van temperatuur, luchthoeveelheid en bedrijfstijd. De ventilatie-unit is leverbaar in twee luchtcapaciteiten, namelijk 900 m3/h en 1.400 m3/h, en kan worden uitgerust met verschillende opties en accessoires.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.