Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
De badkamer die van je huis een thuis maakt

De badkamer die van je huis een thuis maakt

De Subway collectie is één van de bekendste mainstream collecties van Villeroy & Boch. Dit jaar is de collectie compleet vernieuwd in een frisse uitvoering. Met de nieuwe Subway 3.0 presenteert Villeroy & Boch dé gezinsbadkamer voor de toekomst. Bestaande uit duurzame materialen, slimme functies en een tijdloos design. Het resultaat is een badkamer waar je lang van kunt genieten.

Wastafels in alle maten 

De Subway 3.0 collectie bevat fonteinen en wastafels die worden gekenmerkt door een herkenbaar en fraai design met rechte, hoekige lijnen. De extreem dunne randen zorgen voor een meer verfijnde uitstraling dan eerdere Subway wastafels. Er is keuze uit wastafels in verschillende maten, van een fontein tot een dubbele variant.

Stijlvolle opbergruimte

De vernieuwde badkamermeubels zorgen voor nog meer praktische opbergruimte. Binnen de collectie zijn er veel verschillende maten en uitvoeringen beschikbaar, zoals wastafelmeubels en wandkasten. De meubels zijn verkrijgbaar in basiskleuren, zachte tinten, matte trendkleuren en warme houtdecors, zoals Arizona Oak en Kansas Oak. Met de handgrepen kan een individueel accent worden toegevoegd door de keuze uit de kleuren Aluminium, Volcano Black of dezelfde tint als het meubel voor een ton-sur-ton effect. Dankzij de anti-vingerafdruk coating zijn de deuren en panelen zeer onderhoudsvriendelijk.

Slimme verlichting

Mooie verlichting is essentieel in de badkamer. Subway 3.0 bevat rechthoekige en ronde spiegels in verschillende maten en kleuren met een aluminium frame waarin het licht voor functionaliteit of sfeer slim is weggewerkt. Deze rondom lopende dimbare ledverlichting kan via een aanraaksensor bediend worden of met een ZigBee®-kit (apart verkrijgbaar) worden aangesloten op alle gangbare smart home-systemen. Ook de meubels uit deze collectie kunnen optioneel worden uitgerust met verlichting.

Ergonomische baden

Het herkenbare design van de Subway baden zien we nóg verfijnder terug in de nieuwe 3.0 collectie. Het assortiment inbouwbaden is gemaakt van het hoogwaardige materiaal Quaryl®. Het duurzame materiaal behoudt zijn kleur én glans en is stoot- en slagvast en krasbestendig. Met randen van slechts 10 mm omarmen de baden de typische designelementen van deze collectie. De ergonomische vorm zorgt voor een comfortabele zithouding in dit diepe bad. Optioneel zijn de baden verkrijgbaar met het nieuwe SilentFlow-systeem; het bad wordt geruisloos gevuld met water vanuit de bodem van het bad, waardoor er geen gespetter is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.