Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
<strong>Contactloze bediening voor comfort en hygiëne</strong>
DELABIE ontwikkelde een volledig gamma accessoires met afwerking in mat zwart als aanvulling op het aanbod sanitair toebehoren.

Contactloze bediening voor comfort en hygiëne

Fraai matzwart in openbare ruimten

Nu zwart in keukens en badkamers een toonaangevende plaats heeft veroverd, rukt het zwart ook op in de sanitaire ruimten van openbare gebouwen. Als eerste was daar de Black Binoptic wastafelkraan. Nu breidt DELABIE haar iconische Black-assortiment uit met handendrogers, elektronische zeepdispensers, toiletrolhouders, kledinghaken, toiletborstelhouders en handdoekverdelers in diep matzwart. Door de contactloze bediening bereiken ook de nieuwe producten de hoogste staat van comfort en hygiëne. 

DELABIE werd in 1928 opgericht in Frankrijk en groeide sindsdien uit tot Europees marktleider in kranen en sanitaire voorzieningen voor publieke ruimten. Het bedrijf biedt voor deze specifieke markt vijf assortimenten: kranen voor publieke ruimten, kranen voor ziekenhuizen, toegankelijkheids- en hygiëneaccessoires, sanitaire toestellen in rvs en specifieke kranen. Met de uitbreiding van het fraaie Black-assortiment speelt DELABIE in op de laatste trends in architectuur en de hoogste eisen op het gebied van comfort, waterbesparing, hygiëne, vandaalbestendigheid en uitstraling. Vanuit negen landen vinden de producten hun weg naar overheidsgebouwen, publieke instellingen, winkels en theaters. 

Tempoflux 3, fraai en stijlvol

Als er een product is dat naadloos aansluit op de specifieke behoeften in publieke ruimten, dan is het wel de Tempoflux 3. Deze toiletkraan met directe spoeling heeft een dubbele bediening, een ingebouwd antiblokkeersysteem en een zwarte designplaat. Het stijlvolle design van de zwarte glazen plaat betekent een verfraaiing voor elke sanitaire ruimte in openbare gebouwen. Dankzij de innovatieve inbouwdoos sluit de kraan perfect aan op elke installatie en elke wand, of het nu gaat om gipsplaat, bakstenen of panelen. De soepele bediening maakt de Tempoflux 3 bruikbaar voor iedere gebruiker (kind, senior of iemand met een beperkte mobiliteit).

Ook in de nieuwe zelfsluitende toiletkraan Tempoflux 3 eist zwart de hoofdrol op.

Het antwoord op de hedendaagse eisen

Behalve haar gevoel voor stijl en uitstraling toont DELABIE haar kennis van zaken als het om sanitaire voorzieningen gaat. De producten voldoen aan de hoogste eisen van deze tijd. Zo biedt de afwerking in matzwart chroom een optimale weerstand. Het gebruik zonder manueel contact verhindert de overdracht van kiemen via de handen en ook aan het voorkomen van bacterievorming in de leidingen is gedacht. Bij onregelmatig gebruik van de kraan treedt periodiek een spoelsysteem in werking. De automatische zelfsluiting beperkt het watergebruik tot een debiet van drie liter per minuut, wat resulteert in een waterbesparing van 90% ten opzichte van een traditionele kraan. En dan zijn er nog speciale voorzieningen die het onderhoud vereenvoudigen, zoals kalkwerende oplossingen, ingebouwde vuilfilters en verklikkerlichtjes. 

Met de hoogstaande kwalificaties van het Black Binoptic-assortiment, neemt DELABIE de sanitaire ruimtes mee in de lijn van de instelling. De nieuwe wastafels, toiletten en urinoirs – in RVS 304 met afwerking in mat zwart Teflon® – beantwoorden zowel aan de zwarte trend in sanitaire voorzieningen als aan de vereisten voor openbare gebouwen. Het esthetische en het praktische gingen nog nooit zo goed samen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.