Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Conrad Electronic verkoopt nu alle producten van Benning en geeft daarmee een verdere impuls aan de in 2019 gestarte campagne voor uitbreiding van het assortiment

Conrad Electronic verkoopt nu alle producten van Benning en geeft daarmee een verdere impuls aan de in 2019 gestarte campagne voor uitbreiding van het assortiment

Meer dan 165 elektrische testers en diagnose-apparaten leverbaar; veel van deze producten zijn nieuw in het assortiment van Conrad Electronic

Conrad Electronic heeft het volledige gamma van meer dan 180 elektrische testers en diagnose-apparaten van Benning toegevoegd aan zijn assortiment. Hiermee zet het nog meer kracht bij aan de in 2019 gestarte ambitieuze campagne voor uitbreiding van het productassortiment.

Naast elektrische testers en testapparatuur omvat het brede productassortiment van Benning digitale draagbare multimeters, digitale stroomtangen, apparaattesters, installatietesters, fotovoltaïsche meetinstrumenten en een breed scala aan accessoires.

De producten zijn in de eerste plaats bedoeld voor elektriciëns en technici in de vakhandel, industrie en service, om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden alsmede periodieke VDE-veiligheidstests veilig en professioneel uit te voeren.

Gloednieuw in het productassortiment van Benning is de contactloze spanningstester BENNING VT 1 voor fasetests op contactdozen, aansluitdozen, schakelaars, kabels en lampen. Het apparaat is geschikt voor het spanningsbereik van 200 tot 1000 VAC (45 tot 65 Hz) en is in overeenstemming met overspanningscategorieën CAT IV 600 V en CAT III 1000 V.

“Benning werd opgericht in 1938 en heeft met de DUSPOL® en DUTEST® testapparatuur wereldwijd naam gemaakt. In de loop der jaren zijn deze productlijnen uitgebreid tot een omvangrijke familie van test- en meetinstrumenten. Tegenwoordig worden ze door professionals over de hele wereld gewaardeerd als veilige kwaliteitsproducten. De eisen van professionele gebruikers staan voorop bij de ontwikkeling van al onze producten”, besluit Tobias Enck van Benning.

Het hele assortiment van Benning wordt op voorraad gehouden door Conrad Electronic. Meer aanbiedingen en gedetailleerde informatie zijn te vinden via de volgende link:https://www.conrad.nl/zoeken?search=benning&searchType=regular.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.