Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Cloud Connectivity – de schakel tussen analoge en digitale wereld

Cloud Connectivity – de schakel tussen analoge en digitale wereld

Cloud Connectivity zorgt voor een veilige verbinding met de WAGO Cloud en tal van andere cloudoplossingen en diensten van andere aanbieders zoals Amazon Web Services, Microsoft Azure, IBM Cloud, SAP Cloud of andere MQTT-brokers.

De verbinding met het veldniveau wordt tot stand gebracht via het WAGO I/O-SYSTEM 750 of 750 XTR. De gegevens worden via een controller van de PFC-productfamilie van WAGO naar de cloud verstuurd. In de cloud worden alle gegevens verzameld en kunnen vervolgens voor analysedoeleinden gebruikt worden.

Cloud Connectivity is een voordelige oplossing dankzij het eventgebaseerde publishen, waarbij de overdracht van gegevens op basis van gebeurtenissen plaatsvindt. Voor de gebruiker betekent dit een aanzienlijke verlaging van de hoeveelheid gegevens en dus ook een aanzienlijke besparing op de kosten voor de mobiele verbinding.

De WAGO Cloud biedt bedrijven een echte meerwaarde – hetzij voor de verhoging van de efficiëntie in de productie, voor het energiemanagement in gebouwen of voor de ontwikkeling van aanvullende services en diensten voor de klant.

Met Cloud Connectivity bent u altijd een stap vooruit, aangezien de modulair opgebouwde serie 750/750 XTR met de controllers van de PFC-productfamilie ieder veldsignaal kan registreren. De controllers zijn compatibel met tal van industriële protocollen en maken zelfs de verbinding van sensoren en actuatoren met de cloud mogelijk die zelf niet over een internetinterface beschikken

Cloud Connectivity ondersteunt dankzij het geïntegreerde MQTT-protocol ook diverse andere MQTT-brokers, hetzij lokaal of via internet. Cloud Connectivity kan flexibel worden ingezet, aangezien de gegevensstructuur door de MQTT-integratie met publish/subscribe op de vereisten van de MQTT-broker afgestemd kan worden.

Meer informatie: https://www.wago.com/nl/open-automatisering/cloud-connectivity

TEST DE WAGO CLOUD 30 DAGEN GRATIS: https://www.wago.com/nl/open-automatisering/cloud-automatisering/automatisering-wago-cloud

www.wago.com/nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.