Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
ClimaPac Compact-luchtbehandelingskasten in combinatie met warmtepompen

ClimaPac Compact-luchtbehandelingskasten in combinatie met warmtepompen

De serie ClimaPac-luchtbehandelingskasten biedt met haar luchtdebieten tot wel 160.000 m³/h een flexibele en modulair configureerbare oplossing voor de meest veeleisende projecten.

Omdat 80% van de door de markt gevraagde units een capaciteit tot 15.000 m³/h bezit, heeft STULZ in een snelle reactie op de markt het assortiment geoptimaliseerd door de ClimaPac Compact-serie te ontwikkelen met nieuwe configuraties en compactere afmetingen die aan deze eisen voldoen. 

De ClimaPac Compact is een oplossing met laag verbruik en hoge energiezuinigheid, door Eurovent gecertificeerd en met verschillende warmteterugwinningsopties volgens de Ecodesign-richtlijn. 

Er is een plug-and-play regelsysteem opgenomen dat speciaal in de fabriek voor deze compacte afmetingen is geconfigureerd, waarmee een efficiënt beheer van de onderdelen mogelijk is en de perfecte integratie ten aanzien van regeling en communicatie is gewaarborgd. 

In de voortdurende zoektocht naar integrale oplossingen, is het als optie mogelijk een uitbreidingsframe toe te voegen, waarmee maximaal drie warmtepompen met de LBK wordt geïntegreerd waarbij beide met dezelfde regelaar compatibel zijn. Deze warmtepompen levert STULZ Groep B.V. zelf, van merk Mitsubishi Heavy Industries. 

ClimaPac past zich aan de specifieke eisen van elk project aan en kan als optie ook als buitenopstelling worden geleverd. Er is een extra bescherming van de unit en de onderdelen ontwikkeld voor het geval dat een buitenopstelling nodig is. 

De Compact is ontworpen voor commercieel gebruik en is ideaal voor kleine ruimten, in comforttoepassingen met decentrale ventilatiesystemen zoals kantoorgebouwen, woningen, restaurants, sportfaciliteiten, winkels en onderwijsgebouwen of elke toepassing waar plaats een bepalende factor is. 

ClimaPac Compact biedt meer voor minder: 

  • Geoptimaliseerde maten en ontwerp 
  • Kleinere opstelruimte 
  • Aanpasbaarheid, snelle reactie op de markt 
  • Energiezuinige technologie 
  • Luchtkwaliteit, verschillende opties voor filtratie 
  • Geïntegreerde bediening 
  • Plug-and-play oplossing 
  • Gemakkelijke montage en installatie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.