Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Producten

CAP-C PLAFONDROOSTER

systemair-cap-c

10 maart 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Het plafondrooster CAP-C is geschikt voor zichtbare aansluiting en kan rechtstreeks op het kanaal worden aangesloten met behulp van de verbindingsmof die is voorzien van een rubberen afdichting die is getest op luchtdichtheid.

Dit rooster is uitgerust met richtbare nozzles. Dit maakt functionaliteit mogelijk in een breed scala aan bedieningsmodi, zoals horizontaal, verticaal, diagonaal, single- of multi-directioneel en swirl voor beide, koeling en verwarming.

De zij-opening is verstelbaar tussen 0 en 20 mm om verhoogde luchttoevoer mogelijk te maken. De CAP-C bestaat uit een frontplaat met nozzles en een geluidsisolerende plenumbox en regelklep. Door de nozzels te draaien kunnen er patronen worden ingesteld van wervel effect tot een rondom uitblaaspatroon. De CAP-C heeft een hoog inducerend vermogen. Max. temperatuurverschil: ΔT 12 K. Hoogte ruimte maximaal 4mtr.

De diffuser is gemaakt van gepoedercoat gegalvaniseerd staalplaat. De nozzles zijn ABS Plastics. De roosterplaat is verstelbaar bevestigd aan de basis met een cirkelvormige, strakke horizontale verbinding met een debietregelklep.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht