Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

CAIROX Centre wordt per 1 januari 2021 UltimAirB.V.

CAIROX-Centre-wordt-UltimAir

11 november 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

In de afgelopen jaren is CAIROX Centre een begrip geworden in de Nederlandse installatiebranche. Het brede assortiment aan luchttechnische componenten en oplossingen draagt bij aan de realisatie van een gezond binnenklimaat en is geschikt voor toepassing in elk gewenst projecttype. Dankzij CAIROX Centre bent u zodoende altijd verzekerd van een optimaal en comfortabel binnenklimaat, gecombineerd met een uitstekende logistieke dienstverlening. 

Om de toekomstige ambities kracht bij te zetten zal CAIROX Centre met ingang van het nieuwe kalenderjaar verder gaan onder de naam UltimAir B.V. Een nieuwe naam die nog meer uitdraagt waar het bedrijf voor staat: het leveren van totale, ultieme oplossingen op het gebied van binnenklimaattechniek.

De recente verzelfstandiging van onze moedermaatschappij HC Groep B.V. heeft dit transitieproces doen versnellen. Echter, ons streven om een toonaangevend leverancier te zijn én te blijven op het gebied van binnenklimaat technologie blijft onveranderd. De aanwezige technische kennis, kunde en ervaring van onze medewerkers ligt hieraan ten grondslag. Dit alles gecombineerd met ons brede luchttechnische assortiment zorgt ervoor dat u ook bij UltimAir altijd aan het juiste adres bent! 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht