Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
CAIROX Centre wordt per 1 januari 2021 UltimAirB.V.

CAIROX Centre wordt per 1 januari 2021 UltimAirB.V.

In de afgelopen jaren is CAIROX Centre een begrip geworden in de Nederlandse installatiebranche. Het brede assortiment aan luchttechnische componenten en oplossingen draagt bij aan de realisatie van een gezond binnenklimaat en is geschikt voor toepassing in elk gewenst projecttype. Dankzij CAIROX Centre bent u zodoende altijd verzekerd van een optimaal en comfortabel binnenklimaat, gecombineerd met een uitstekende logistieke dienstverlening. 

Om de toekomstige ambities kracht bij te zetten zal CAIROX Centre met ingang van het nieuwe kalenderjaar verder gaan onder de naam UltimAir B.V. Een nieuwe naam die nog meer uitdraagt waar het bedrijf voor staat: het leveren van totale, ultieme oplossingen op het gebied van binnenklimaattechniek.

De recente verzelfstandiging van onze moedermaatschappij HC Groep B.V. heeft dit transitieproces doen versnellen. Echter, ons streven om een toonaangevend leverancier te zijn én te blijven op het gebied van binnenklimaat technologie blijft onveranderd. De aanwezige technische kennis, kunde en ervaring van onze medewerkers ligt hieraan ten grondslag. Dit alles gecombineerd met ons brede luchttechnische assortiment zorgt ervoor dat u ook bij UltimAir altijd aan het juiste adres bent! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.