Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Burgerhout pakt uit op VSK2020 met veel noviteiten, EasySafe genomineerd

Burgerhout pakt uit op VSK2020 met veel noviteiten, EasySafe genomineerd

Tijdens de komende VSK-beurs heeft Burgerhout het nodige nieuws te melden. Niet alleen hebben we een compleet vernieuwde en spectaculaire stand, uiteraard presenteren we ook nieuwe producten en oplossingen.

Deze week werd bekend gemaakt dat het innovatieve rookgasafvoersysteem EasySafe is genomineerd voor de VSK Award in de Categorie Installateurszaken. Het EasySafe systeem kenmerkt zich door een unieke trekvaste verbinding waarmee een volgende stap is gezet in installatiegemak en veiligheid. Het systeem is in meerdere opstellingen te zien op de stand en vormt ook de spil in een spectaculaire klimwedstrijd.

Een andere noviteit voor de VSK is de introductie van de compleet nieuw ontwikkelde Delta warmtepomp omkasting. Deze is ontwikkeld in nauwe samenwerking met diverse partijen in de markt en staat garant voor een gemakkelijke installatie en onderhoud van de warmtepomp. Uniek aan deze oplossing is de modulaire opbouw en het inspectieluik aan de binnenzijde. De modulaire opbouw geeft de installateur de mogelijk tot voormontage en snelle aansluiting op de bouwlocatie. Het inspectieluik heeft als groot voordeel dat de warmtepomp van binnenuit bereikbaar voor inspectie en onderhoud.

 

Voor de ventilatiemarkt introduceert Burgerhout een nieuw plenum die zich onderscheidt door de flexibele aansluitmogelijkheden. Naast deze productlancering, presenteert Burgerhout haar nieuwe EPS-pakket ventilatiekanalen. Het EPS-systeem sluit perfect aan op het huidige assortiment muur- en dak doorvoeren en is down- en forwards compatible met het EPP-systeem. De nieuwe, hoogwaardige luchtdichte dakbeschotplaten sluiten naadloos aan op de Burgerhout ventilatiesystemen en zijn voor elke diameter en hellingshoek beschikbaar.

Tevens maakt de bezoeker kennis met de nieuwe Online Catalogus en vernieuwde BIM-files voor ventilatie.

Tot slot is de nieuwe dakdoorvoerpan FX Easy met Leadax het vermelden waard. Deze nieuwe dakdoorvoerpan onderscheidt zich doordat deze te gebruiken is op steile daken (tot 60°), de geïntegreerde scharnierkap en de toepassing van Leadax. Dit is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood.

De Burgerhout stand is te vinden in hal 7, stand nummer C084.

Burgerhout maakt deel uit van de internationale M&G Group. M&G Group is marktleider op het gebied van de ontwikkeling en fabricage van oplossingen voor rookgasafvoer en ventilatie. De activiteiten van de groep zijn gebaseerd op R&D, innovatie en op maat gemaakte oplossingen voor klanten over de hele wereld. Als partner van vooraanstaande ketel- en ventilatiefabrikanten draagt M&G Group bij aan een kostenefficiënte manier van het oplossen van vraagstukken in en om cv-ketels en ventilatiesystemen. Een compleet assortiment van aluminium, roestvast staal en kunststof producten is ontwikkeld door hoogopgeleide ingenieurs en wordt getest en geproduceerd met de moderne productieprocessen van M&G Group. De internationale organisatie – met tien locaties in zeven verschillende landen – is wereldwijd actief voor de OEM- en handelsmarkt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.