Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Building Holland op 27, 28 en 29 oktober 2020 in RAI Amsterdam

Building Holland op 27, 28 en 29 oktober 2020 in RAI Amsterdam

De exacte datum van Building Holland is bekend: dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 oktober 2020 in RAI Amsterdam. Eerder liet organisator Easyfairs weten het event als gevolg van het coronavirus te verplaatsen van eind maart naar de laatste week van oktober. Ook in de komende jaren vindt Building Holland eind oktober/begin november plaats.

Per 1 april j.l. is Dirk van Gemert de nieuwe Head of Events van Building Holland. Van Gemert was al jarenlang betrokken bij het event en maakt nu een volgende stap. Hij heeft alle vertrouwen in een succesvolle beurs. Inmiddels heeft het beursteam van Building Holland alle partners gesproken. “Alleen maar positieve reacties”, zegt Van Gemert. “Ik ben blij dat we door de jaren heen zoveel vertrouwen hebben opgebouwd dat onze partners in een overgrote meerderheid mee gaan. Ook hebben we ons contentprogramma en de side-events in tact kunnen houden. Iedereen wil participeren, dat is goed nieuws! Ik ben me ervan bewust dat het ook verplichtingen richting de markt schept.”

Nieuw tijdslot

Volgens Van Gemert heeft de verschuiving van Building Holland naar eind oktober één groot voordeel. “We zitten in een nieuw tijdslot. Ook in de komende jaren vindt Building Holland eind oktober/begin november plaats. Dat is in de overvolle beursagenda een strategisch uitstekend moment. We lopen hiermee letterlijk voorop met de presentatie van innovaties. We hebben al onze klanten gesproken: ze zijn er blij mee.”

“We willen blijven benadrukken hoe belangrijk technologische innovatie voor de vastgoedsector is. Daar ligt de crux van het verduurzamen van Nederland. We zien een rol voor onszelf weggelegd om technologische vernieuwing in de bouw te koppelen aan de vastgoedsector. Zonder nieuwe technologie geen vernieuwing. Er gebeurt zo ontzettend veel, en al die ontwikkelingen worden gepresenteerd op Building Holland”, besluit Van Gemert.

Voor meer informatie: www.buildingholland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.