Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Building Holland Digital op 10 september in teken van Energietransitie

Building Holland Digital op 10 september in teken van Energietransitie

Hoe kunnen we de energietransitie extra aanjagen? Wat zijn best practices? Wat voor innovaties kunnen we verwachten? Deze onderwerpen staan donderdag 10 september a.s. centraal op de tweede editie van het online event Building Holland Digital dat geheel in het teken van de Energietransitie. 

Het online event is gratis toegankelijk van maximaal 999 online bezoekers die in hun professionele werkomgeving bezig zijn met duurzaamheidsvraagstukken. Registreren kan via de website van het online event: https://www.buildingholland.online/.

Building Holland Digital

Building Holland Digital is een combinatie van vijf keynote speakers, twintig break-out sessies, digitale stands en veel netwerkmogelijkheden. Tot de keynote speakers behoren Esther Gerritsen (adviseur energietransitie gebouwde omgeving bij Royal Haskoning), Jan Willem van de Groep (founder van ARXlabs, Factory Zero en Challenge the Future) en Andy van den Dobbelsteen (hoogleraar Climate Design & Sustainability aan TU Delft).

Building Holland Digital is onderdeel van het Building Holland platform waarvan het fysieke event door de jaren heen naam heeft gemaakt als accelerator van innovaties en knooppunt van nieuwe trends en ontwikkelingen. Building Holland 2020 wordt gehouden op 27, 28 en 29 oktober in RAI Amsterdam. Het is het enige innovatie event voor de bouw en vastgoed op het snijvlak van duurzaamheid dat dit jaar doorgaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.