Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Building G100 Event wordt Smart Buildings

Building G100 Event wordt Smart Buildings

Om het jaar organiseren we Building G100 Event. Op 7 oktober 2021 vindt in de Woonindustrie Nieuwegein de 4e editie plaats van dit geweldige event voor en door eindgebruikers. Gekozen is om het event een nieuwe allesomvattende naam te geven; Smart Buildings.

Smart Buildings

Uiteraard blijft het event ondersteund worden door het eindgebruikersplatform Building G100. Ook de leden/eindgebruikers zullen dit event blijven bezoeken. Bewust is gekozen voor de nieuwe naam Smart Buildings. We maken hiermee een beter onderscheid tussen het platform en het event waar leveranciers, fabrikanten, installateurs, adviseurs en system-integrators hun innovaties tonen. Daarnaast is Smart Buildings het begrip waar het de komende jaren bij bezoekers om draait. Eindgebruikers zijn bezig om hun gebouwen en installaties te verduurzamen en “smart” te maken.

Partners

Het eventconcept heeft zich inmiddels bewezen. Tijdens de laatste editie in 2019 deden alle grote GBS leveranciers mee. Ook voor de editie in 2021 hebben de volgende partijen zich al aangemeld:

Nieuw Start-up plein

Jonge innovatieve bedrijven die zich bezighouden met gebouwautomatisering en Smart Buildings krijgen de kans om met deze unieke doelgroep in contact te komen. Zo richten we een start-up plein in waar zij hun innovaties kunnen tonen. Ook zullen er weer diverse samenwerkingsverbanden gezocht worden met partijen als CREME Nederland, Sertum en TVVL.

Unieke concept

Smart Buildings kent een unieke concept. Het is gemaakt door eindgebruikers, voor eindgebruikers. En ook alleen zij kunnen Smart Buildings gratis bezoeken. Aanbieders tonen op een centrale plaza hun innovaties op het gebied van Smart Buildings. Daarnaast vinden er tientallen presentaties plaats in speciaal ingerichte “huiskamers”. Hier verzorgen onze partners ieder half uur presentaties in een kleine setting waar maximaal 10 bezoekers aan deel kunnen nemen. Hiermee stimuleren we de interactie tussen de bezoeker en de partner. In totaal vinden er dus meer dan 100 lezingen plaats en kan de bezoeker zelf zijn/haar programma samenstellen.

Smart Buildings is powered by Building G100

De Building G100 is een leveranciersonafhankelijk eindgebruikersplatform voor personen die zich bezig houden het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Meer info: www.BuildingG100.nl

Meer Informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.