Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Building G100 Event: Ruim 200 lezingen over gebouwautomatisering en -managementsystemen

Building G100 Event: Ruim 200 lezingen over gebouwautomatisering en -managementsystemen

Op 3 oktober 2019 vindt in de Woonindustrie Nieuwegein de 3e editie plaats van Building G100 Event; dé vakbeurs voor gebouwautomatisering en -managementsystemen voor eindgebruikers. Alle grote leveranciers en relevante partijen omtrent gebouwautomatisering zijn aanwezig. De vier centrale thema’s van dit jaar zijn Smart Buildings, Adaptive Buildings, Duurzaamheid en GBS as a service. Rondom deze thema’s is een interessant programma samengesteld met ruim 200 lezingen. Ook is de samenwerking gezocht met onafhankelijk eindgebruikersplatform voor huisvesting/vastgoed CREME Nederland, dat de impact van blockchain op ons vastgoed zichtbaar maakt en met register voor onderhoudskundigen vastgoed Sertum, dat haar 15-jarig jubileum viert met een symposium over ‘Professioneel opdrachtgeverschap in vastgoedonderhoud’.

Het Building G100 Event is bedoeld én gratis toegankelijk voor eindgebruikers en adviseurs die werkzaam zijn bij adviesbureaus met meer dan 10 medewerkers. Het event vindt plaats in winkelcentrum De Woonindustrie in Nieuwegein. Op de begane grond tonen 50 partners en exposanten hun innovaties op het gebied van Gebouwautomatisering en Smart Buildings. Bezoekers kunnen hier hun specifieke vragen stellen aan de aanwezige specialisten én kunnen er terecht voor een gratis hapje en een drankje.

Meer dan 200 lezingen

“De winkels in het winkelcentrum zijn ingericht als ‘huiskamers’”, vertelt Martijn Beckers, oprichter en manager van Building G100. “Hier verzorgen diverse vooraanstaande leveranciers ieder halfuur presentaties in een kleine, intieme setting. Zij vertellen over de innovaties waar zij mee bezig zijn, hoe zij omgaan met duurzaamheid en/of wat zij kunnen betekenen op het gebied van systeemintegratie. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden om de presentaties bij te wonen, maar kunnen ieder halfuur aan een tafel aanschuiven. Aan elke tafel is plek voor maximaal 10 bezoekers. Zo worden de interactie en eerlijke, oprechte discussie tussen de bezoekers en leveranciers optimaal gestimuleerd. In totaal vinden er meer dan 200 lezingen plaats. Bezoekers kunnen zelf hun programma samenstellen en met de leveranciers sparren over hun uitdagingen en mogelijke oplossingen. In totaal verwachten we 350 tot 400 bezoekers.”

Building G100 Event NetworkApp

Nieuw dit jaar is de Building G100 Event NetworkApp. “Hiermee kunnen deelnemers en leveranciers zowel voor, tijdens als na het event zien wie zich voor het event hebben ingeschreven, contact met elkaar leggen, vragen stellen, afspraken maken, het sprekersprogramma inzien, de eventplattegrond raadplegen en het laatste nieuws over het Building G100 Event volgen”, aldus Beckers. “De app is zowel via mobiel (Play- en Appstore) als online te benaderen.”

Over Building G100

Het Building G100 Event wordt georganiseerd door Building G100, een leveranciersonafhankelijk platform voor eindgebruikers die zich bezighouden met het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Binnen het platform draait alles om kennisdeling met gelijkgestemde vakgenoten. Momenteel zijn 102 bedrijven aangesloten en in totaal telt de vereniging 160 persoonsleden. 


Building G100 Event

WAAR: De Woonindustrie, Nieuwegein

WANNEER: 3 oktober 2019, van 9.30 tot 18.00 uur

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS TOEGANGSKAART OP:

www.buildingg100event.nl/aanmeldformulier-eindgebruikers-2019

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP: www.BuildingG100Event.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.