Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Brink neemt pay-off ‘Air for Life’ letterlijk met unieke winactie

schermafbeelding-2019-12-06-om-15.51-kopieren

6 december 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Een leven lang gegarandeerd excellente lucht in huis

Brink Climate Systems brengt haar pay-off letterlijk tot werkelijkheid met de gelijknamige winactie ‘Air for Life’. Hiermee geeft het bedrijf iemand een leven lang excellente lucht in huis. De winnaar ontvangt een complete Brink-installatie met een aanschafwaarde tot € 20.000, inclusief jaarlijks onderhoud en vervangservice, voor de rest van zijn of haar leven.

Gegarandeerd excellente lucht

Wanneer de installatie na verloop van tijd aan vervanging toe is, levert Brink een nieuwe installatie, zolang de winnaar in dezelfde woning blijft wonen. Met deze onderhoud- en vervangservice heeft de winnaar gegarandeerd een leven lang excellente lucht in huis.

Over Brink

Brink specialiseert zich al tientallen jaren in innovatieve oplossingen op het gebied van lucht en is wereldwijd toonaangevend. Het is de passie van Brink om de levens van mensen te verrijken door het mogelijk maken van excellente lucht in woningen, kantoren en bedrijfspanden. De zeer innovatieve oplossingen van Brink zijn klaar voor de complexe installatievragen van vandaag de dag én voorbereid op de wereld van morgen.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden, meer weten over de actie of de actievoorwaarden bekijken? Kijk dan snel op www.winairforlife.nl. De actie loopt nog t/m 15 januari 2020.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht