Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Bredenoord wint “Large Rental Company of the Year” award

Bredenoord wint “Large Rental Company of the Year” award

Het in Apeldoorn gevestigde bedrijf Bredenoord ontving de award voor “Large Rental Company of the Year” tijdens de European Rental Awards 2019, die plaatsvonden op 15 mei in Madrid. Dit jaarlijkse event wordt georganiseerd door de European Rental Association (ERA) in samenwerking met International Rental News.

De award voor “Large Rental Company of the Year” werd uitgereikt door een jury van 6 vakspecialisten en is bedoeld om uitstekende prestaties op verschillende vlakken te belonen, zoals klantenservice, opleidingen van het personeel, investeringen in de huurvloot of financiële prestaties.

De jury van de European Rental Awards motiveerde de winst van Bredenoord als volgt: “Bredenoord mag niet alleen worden gefeliciteerd met zijn voortdurende groei, maar ook met de manier waarop ze het voortouw nemen in de ontwikkeling van innovatieve energie-opslag oplossingen.”

Manager van de Rental Divisie van Bredenoord, Toon Bruining: “De Rental Award voor “Large Company of the year”, is een bekroning op de ontwikkeling die Bredenoord heeft doorgemaakt. Betrouwbaarheid, efficiëntie, snel en op maat kunnen leveren is hierbij belangrijk, we willen de klant helpen in de energie zekerheid wanneer de klant dat nodig heeft, waar ook ter wereld. Ik ben trots op de prestatie die we als team hebben neergezet.”

Bredenoord werd opgericht in 1937 en is een onafhankelijk familiebedrijf dat internationaal de betrouwbaarste toonaangevende decentrale energiesystemen ontwikkelt, levert, onderhoudt en exploiteert. Meer informatie is beschikbaar op https://www.bredenoord.com/nl/

Een overzicht van alle winnaars en genomineerden van de European Rental Awards 2019 is te vinden op https://www.ohire.co.uk/blog/european-rental-awards-2019

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.