Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Frisse ScholenProjecten

Bouw van start voor VO Beilen

vo-beilen-22-kopieren

25 juni 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De eerste palen van de nieuwe school VO Beilen zijn de grond in! Gisteren werden maar liefst drie eerste palen geheid door Marcel Klaverkamp, voorzitter van het college van bestuur van het Dr. Nassaucollege, zijn collega Alice Vellinga van CS Vincent van Gogh en PvdA-wethouder Dennis Bouwman van de gemeente Midden-Drenthe.

Twee scholen in één

Aan de start van het schooljaar 2021-2022 moeten de twee scholen het nieuwe gebouw in gebruik gaan nemen. Door de teruglopende leerlingenaantallen gaan de twee scholen samen en wordt de nieuwe school gebouwd voor in totaal 600 leerlingen.

Frisse scholen Klasse B en zonnepanelen

In opdracht van de Gemeente Midden Drenthe wordt de nieuwe school gerealiseerd die ontworpen is door Wind Architecten Adviseurs. Belangrijke eigenschappen aan de nieuwbouw zijn dat het voldoet aan Frisse Scholen Klasse B en de BENG-eisen, daarnaast wordt het pand voorzien van zonnepanelen.

Gezonde en aangename leeromgeving

Harwig Installatietechniek is de installateur voor dit project en in opdracht van hen gaat Klimaatgroep Holland VO Beilen voorzien van het Scholen°Concept. Om een gezonde en aangename werk- en leeromgeving voor leerlingen en docenten te realiseren wordt de school voorzien van de decentrale alles-in-één oplossing. Hierbij is de luchtkwaliteit geborgd met fijnstoffilters en continue CO2-meting.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht