Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
BLT Luchttechniek lanceert nieuwe website

BLT Luchttechniek lanceert nieuwe website

BLT Luchttechniek is specialist in textiele luchtverdeelsystemen. Het bedrijf weet hoe belangrijk het is om goed te kunnen verwarmen, koelen en ventileren. Ook weet het bedrijf hoe belangrijk het is om opdrachtgevers altijd goed op de hoogte te houden. Daarom heeft het sinds kort een splinternieuwe website.

Een heel nieuwe lay-out, een betere vindbaarheid en meer overzicht: de website van BLT Luchttechniek is een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Alle informatie is makkelijk terug te vinden en met name de toepassingen zijn eenvoudig te downloaden. Met een paar klikken zie je welke luchtverdeelslangen of -panelen het meest geschikt zijn voor jouw gebouw of ruimte. Alle informatie is te vinden op een centrale plaats.

Kennisbank

Nieuw op de website is de Kennisbank. Daar vind je projectgerelateerde artikelen waarin dieper wordt ingegaan op onderwerpen als schoolventilatie, luchtvisualisatie en kanaalunits. Ben je op zoek naar meer informatie over ventilatie op een duurzame, tochtvrije en eenvoudig te installeren manier, dan ben je hier aan het juiste adres.

Over BLT Luchttechniek

Duurzame, textiele luchtverdeeloplossingen waarmee je ruimtes koelt, verwarmt en ventileert, zonder dat er toch ontstaat. Dat is waar BLT Luchttechniek al dertig jaar aan werkt. Dit gebeurt door middel van textiele luchtverdeelslangen en luchtverdeelpanelen. De oplossingen passen bij ieder project, want ze worden op maat gemaakt. Lengte, horizontale of verticale montage, direct tegen het plafond of erin verwerkt, extra eisen voor bepaalde ruimtes: het is geen enkel probleem.

Kijk voor meer informatie op www.bltluchttechniek.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.