Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
HVAC

Blijf niet in de kou zitten!

Heatworld-OG2000C-Rooftop-Hospital-NL-(002)
Alle huurverwarming van Heatworld Rentals wordt bedrijfsklaar opgeleverd.

Tekst | Lieke van Zuilekom

Beeld | Heatworld Rentals

8 maart 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Voorkom klachten of schade met tijdelijke (extra) verwarming! Voor elke verwarmingsvraag biedt Heatworld Rentals, een divisie van Coolworld Rentals, een passende huuroplossing. Ongeacht of het gaat om kleine verrijdbare elektrische ketels, industriële heaters, airhandlers met verwarming, chillers met warmtepomp of energiezuinige verplaatsbare ketelhuizen tot 2.000 kW: alle huurverwarming van Heatworld Rentals wordt bedrijfsklaar opgeleverd, inclusief technische tekeningen én de benodigde randapparatuur. Zo komt u zorgeloos de koude wintermaanden door!

De tijdelijke verwarmingsoplossingen van Heatworld Rentals vinden hun weg naar uiteenlopende projecten. “De afgelopen jaren hebben we diverse olie- en gasgestookte boilers mogen leveren aan ziekenhuizen en appartementengebouwen, waar de centrale verwarming was uitgevallen”, vertelt Sales Manager Nederland Michiel de Beer. “Bovendien vinden onze oplossingen gretig aftrek in woonwijken, waar het warmtenet onvoldoende toereikend of uitgevallen is of als (proces)verwarmingsoplossing in de industrie. In combinatie met onze luchtbehandelingskasten kunnen we bovendien uitstekend productie- of logistieke hallen klimatiseren. Met onze olie- en gasgestookte boilers kunnen wij warm water leveren van 50 tot 90°C. Bovendien voldoen de installaties aan de nieuwste NOx-normeringen. De uitstoot van stikstofoxiden is minimaal, wat tevens geldt voor de energieverbruiken en geluidsniveaus. Tel daar alle nodige veiligheidsvoorzieningen, remote monitoring en mogelijke koppelingen met bestaande gebouwbeheersystemen bij op en je hebt een complete range aan betrouwbare huuroplossingen, inclusief 24/7 service.”

De tijdelijke verwarmingsoplossingen van Heatworld Rentals vinden hun weg naar uiteenlopende projecten.

Eenvoudig en snel

Steeds populairder worden ook de elektrische ketels van Heatworld Rentals, die ingezet kunnen worden voor het opstookprotocol (opstoken en afkoelen) én de tijdelijke voeding van vloerverwarmingssystemen, aldus De Beer. “Het is onze business om voortdurend een brede range geteste, gereinigde en gekeurde verwarmingsoplossingen beschikbaar te hebben. Zo kunnen we 24/7/365 inspringen bij gepland onderhoud, renovatie- of vervangingsprojecten, (tijdelijke) capaciteitstekorten en onvoorziene omstandigheden, calamiteiten en storingen. Onze accountmanagers brengen graag ter plaatse de situatie en het aantal benodigde kW’s in kaart. Bovendien bekijken zij samen met de klant de plaatsing- en aansluitmogelijkheden, waarna de tijdelijke verwarmingsoplossing in de meeste gevallen direct geleverd kan worden. Al onze verwarmingsapparatuur is eenvoudig én snel te installeren, waardoor eventuele downtime tot een minimum beperkt blijft en niemand (lang) in de kou hoeft te zitten.”

Vanaf 4 weken tot 25 jaar

De tijdelijke verwarmingsoplossingen van HeatWorls Rentals worden ingezet voor een periode vanaf 4 weken tot enkele jaren, vertelt De Beer. “Huurperiodes van 6, 7 of 8 jaar zijn geen uitzondering. Laatst hebben we zelfs een contract afgesloten voor 25 jaar, conform de DBFMO-periode.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht