BetteModules
01:19
05-09-2016

BETTE breidt assortiment uit met halfhoge en hoge kasten

Voor opbergruimte in badkamers en het creëren van meer sta ruimte, heeft de Duitse designfabrikant BETTE de meubellijn BETTEMODULES uitgebreid met halfhoge en hoge kasten. Hierdoor kan BETTE bovendien een volledige portfolio aanbieden op het gebied van meubels en onderbouwkasten voor wastafels.

Doordat deze meubels zowel vrijstaand op de vloer, wand hangend of geïntegreerd kunnen worden met ligbaden en wastafels, ontstaat een fascinerende badkamerarchitectuur, dat BETTE onderscheidt van andere aanbieders. Ook de nieuwe meubels zijn ontworpen volgens het less is more principe in samenspraak met designbureau Tesseraux + Partner uit Potsdam. Naast de vormgeving kunt u met de kleuren ook iets bijzonders creëren. Want naast hoogglans en mat wit, zijn de meubels in vier trendy kleuren leverbaar en in eiken fineer in drie kleurnuances.

BetteModules_Oak_01

Halfhoog en hoog
De nieuwe hoge kast heeft afmetingen van 32,5 x 163 x 32,5 cm (B x H x D). De kast heeft twee deuren, de scharnieren kunnen zowel links als rechts vooraf worden geplaatst. In de kast zitten vier in hoogte verstelbare glazen legborden en drie vaste legborden. De halfhoge modellen levert BETTE in drie afmetingen: een model met één deur van 32,5 x 82,5 x 32,5 cm, een model met twee deuren van 65 x 82,5 x 32,5 cm en een model met drie deuren van 97,5 x 82,5 x 32,5 cm (B x H x D). De twee- en driedeurskasten hebben een doorlopende topplaat.

Vederlicht Push to open
Ook de details maken de kwaliteit van het design zichtbaar. De meubels sluiten prachtig aan bij de vormgeving van de ligbaden en wastafels. Er zijn bewust geen grepen toegepast, die anders een obstakel kunnen vormen. Voor het openen van de meubels zijn deze voorzien van een vederlicht “push to open” systeem. Met een lichte vingertip opent de lade zich. Ook het sluiten geschiedt subtiel met een demping.

BetteModules_01

Spannende kleurcombinaties of harmonieus
De meubels van BETTE zijn leverbaar in hoogglans wit en in een fijne mat witte structuurlak. Daarnaast in de matte kleuren greige, taupe, ocean en flint en in echt eikenhout fineer, in de tinten crème, natuur en mokka. De karakteristieke nerf van het eikenhout geeft de badkamer een eigen en authentieke uitstraling en vormt een mooi contrast met het glanzend oppervlak van het glazuur van de ligbaden en wastafels. Dankzij deze unieke mogelijkheden creëert u duidelijke kleur- of houtaccenten in de badkamer, nieuwe spannende contrasten of een harmonieuze uitstraling met hier en daar wat kleur

www.bette.nl

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

Pegasus Oostende DucoSun EllipsAquasystemPP RrensageorgFischer