Adels stekers
01:01
28-03-2018

‘Uw betrouwbare partner voor stekerbaar installeren’

Stekerbaar installeren neemt als plug-and-play-systeem een steeds grotere vlucht. Geen wonder, want het vergt tot 80% minder installatietijd, beperkt de faalkosten en is onderhoudsvrij. Omdat het steeds lastiger wordt om aan kwalitatief goed elektrotechnisch personeel te komen, wordt stekerbaar installeren steeds vaker toegepast.

Breed inzetbaar
Stekerbaar installeren kun je niet alleen bij de geëigende verlichtingsconcepten inzetten, maar ook veel breder. Denk hierbij aan (repeterende) renovatieprojecten, retail en bij prefab, zowel in de utiliteitsbouw, industrie, zorgsector als in de woningbouw. De producten van Adels-Contact zijn hierbij prima inzetbaar en kwalitatief net zo goed als de bekende aanbieders.

AC 166G stekerbaar systeem
In Nederland vertegenwoordigt Hemmink B.V. exclusief het stekerbaar systeem AC 166G van de Duitse fabrikant Adels-Contact. Al twintig jaar produceert Adels-Contact deze range die volledig gecertificeerd is en voldoet aan de strenge norm NEN61535 voor zogenaamde ‘toestelverbindingstopcontacten’. Het is een compleet pakket van snoeren, stekers en verdelers dat sinds begin van het jaar ook de strenge CPR-eisen afdekt.

Voordelen voor de klant
Hemmink en Adels-Contact bieden hierbij veel toegevoegde waarde:
• Korte levertijden: als slagvaardige organisatie is Hemmink in staat om producten snel te leveren.
• Kennis en advies: Hemmink beschikt over een dedicated en servicegericht salesteam voor stekerbaar installeren: ‘Samen met Adels-Contact ontwikkelen wij oplossingen die toegespitst zijn op de Nederlandse markt en kunnen wij klanten vakkundig adviseren’.
• Gunstige prijs/kwaliteit: het Adels AC 166G programma is verkrijgbaar via de elektrotechnische groothandel tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.
• Flexibel in verpakkingseenheden: ook kleinere verpakkingseenheden kunnen zonder problemen geregeld worden. Vraag naar alle mogelijkheden!
• Combinaties met andere Hemmink merken: de Adels-Contact producten zijn ook te combineren met andere Hemmink producten zoals het bevestigingsmateriaal van JMV en Schnabl. Deze merken bieden modulair inzetbare producten die samen moeiteloos een efficiënte buis-, kabel of stekerbare installatie vormen. Kijk hiervoor op www.slimensnelinstalleren.nl.

Tekst en beeld  Hemmink B.V.     

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

Kingspan InsulationNettoegangscontrole