Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Beter leren door goed ventileren

Beter leren door goed ventileren

Beter leren, beter concentreren of gewoonweg genieten van meer comfort realiseren we door voldoende te ventileren. Maar wat is ventilatie, recirculatie of infiltratie? Doe je dit lokaal of decentraal?

Sinds de uitbraak van het coronavirus wordt er veel geschreven over het coronavirus en ventilatie. Systemair legt in het kennisartikel over COVID-19 en ventileren uit welke verschillende termen er worden gebruikt in de berichtgeving en waar het over gaat als we het over ventilatie hebben. Want ventilatie is iets anders dan circulatie, en interne lekkage is weer iets anders dan recirculatie. Ventileren door een raam te openen is een noodgreep. Het is beter om te kiezen voor de juiste balansventilatie die eventueel decentraal (per ruimte) geregeld is, zodat het ook in bestaande situaties mogelijk is om de luchtzuiverheid te verbeteren.

Wilt u ook meer leren over ventileren of bent u op zoek naar een eenvoudige uitleg die u aan uw klanten kunt laten lezen? Lees het complete kennisartikel over COVID-19 en ventileren op www.systemair.nl of vraag de whitepaper aan door een e-mail te sturen naar [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.