Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Betaalbare en hygiënische luxe met douche-wc TECEone

Betaalbare en hygiënische luxe met douche-wc TECEone

Verfrissend anders, de douche-wc van TECE

Na zorgvuldig onderzoek naar de markt van douche-wc’s, kwam TECE tot de conclusie dat het anders kan: hygiënische luxe kan ook betaalbaar zijn. Daarom heeft TECE de douche-wc TECEone ontwikkeld. Wat meteen opvalt is het elegante en tijdloze design van zowel de pot als de geïntegreerde bril. De toiletpot komt in een moderne randloze uitvoering waarin zich door de effectieve wijze van spoelen nauwelijks vuil en bacteriën kunnen ophopen. Deze rand is bovendien goed bereikbaar en dus makkelijker schoon te houden. Bij de vormgeving van de wc-bril stond naast ergonomie, hygiëne centraal. Immers, een glad oppervlak zonder smalle openingen en randen is gemakkelijker te reinigen, omdat vuil minder goed kan hechten. Ook dit draagt bij aan meer hygiëne.

Gewoonweg betrouwbaar

De technologie van de TECEone is minimaal. Dit is bewust gedaan voor een betrouwbare werking en een eenvoudige installatie. De douche-wc werkt intuïtief zonder een complexe afstandsbediening. De temperatuur van het water kan via een draaiknop met een geïntegreerde thermostaat worden ingesteld. Een tweede knop regelt de hoeveelheid water. De TECEone functioneert zonder elektra, pomp of elektronica en is daardoor zeer betrouwbaar en minder storingsgevoelig. Bijkomend voordeel: stroomkosten zijn er niet, omdat de TECEone geen stroom verbruikt.

tcmi_one_260218_002-kopieren

Bril met soft close functie

De wc-bril met soft-close functie is speciaal ontwikkeld voor de TECEone. De bevestiging van de wc-bril en het deksel is in de toiletpot meegegoten. Verschuivende wc-brillen behoren hiermee voorgoed tot het verleden.

Conclusie

Door de gunstige prijs, het elegante design en de vele voordelen is de TECEone het slimme alternatief voor complexe en dure hightechoplossingen. 

https://www.tece.com/nl/teceone-de-wc-met-douchefunctie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.