Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Bespaar veel tijd met grootformaat bouwplaten

Bespaar veel tijd met grootformaat bouwplaten

Personeel in de bouw wordt steeds schaarser. Kant-en-klare oplossingen kunnen veel tijd opleveren, waardoor de productiviteit verbetert en er goedkoper gebouwd kan worden. De nieuwe grootformaat bouwplaten van wedi zijn hier een goed voorbeeld van. Binnen 30 minuten kan een vrijstaande scheidingswand gerealiseerd worden. Door de Wet Kwaliteitsborging, die per 1 januari is ingegaan, is de aansprakelijkheid voor de aannemer toegenomen. Wedi zorgt er voor dat de foutkans geminimaliseerd wordt.

Alleen maar voordelen

Afmetingen van de wedi bouwplaat XL en XL zijn respectievelijk 900 mm en 1200 mm breed met een dikte van 50 mm. . Met een hoogte van 2500 mm is de plaat te gebruiken als scheidingswand. Ook het gewicht is dermate laag (12 tot 14 kg) dat deze door één persoon verwerkt kan worden. Over tijdwinst gesproken…Daarnaast is de wedi bouwplaat extreem sterk en stabiel en direct te betegelen. Met de wedi montageset is het ook mogelijk om een douchedeur of radiator te monteren aan de wand.

De wedi bouwplaat is 100% waterdicht en heeft een blauwe kern van (H)CFK-vrij geëxtrudeerd polystyreen hardschuim. De met glasvlies gewapende mortellaag biedt een goed hechtende ondergrond. Bovendien vangt het weefsel trekkrachten op. U hebt alleen nog wedi 610 lijm- en afdichtmiddel nodig om de scheidingswand aan wand en vloer te verbinden en de naden tussen de platen waterdicht te maken. Omdat geen verdere afdichting vereist is, profiteert de vakman van een maximum aan veiligheid en een korte installatietijd.

Een rekenvoorbeeld

Gebruik van de wedi bouwplaat XL/XXL levert de aannemer een flink hoger rendement en niet onbelangrijk de consument een beter prijs en minder overlast! Een kort rekenvoorbeeld: Een steenachtige scheidingwand van 2500 x 900 mm kost circa 4 uur installatietijd. Bij arbeidskosten van € 45,-/hr en materiaalkosten van € 90,- komt u op een omzetpotentie van € 270,- in vier uur. Bij een montagetijd van de wedi Bouwplaat XL/XXL van 30 minuten en een materiaalprijs van € 120,-, komt u bij dezelfde arbeidskosten (€ 45,-/hr) op een omzetpotentie van € 165,- in slechts 30 minuten!

Voor meer informatie kijk op: https://www.wedi.de/nl/producten/bouwsystemen/wedi-bouwplaatsystemen/wedi-bouwplaten-xl-xxl/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.