Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Bespaar 30% tijd met het push-fit leidingsysteem TECElogo

Bespaar 30% tijd met het push-fit leidingsysteem TECElogo

Ook ideaal voor prefab

TECElogo

Push-fit leidingsysteem TECElogo
TECElogo is een kunststof leidingsysteem geschikt voor cv- en drinkwaterinstallaties. De verbindingen geschieden volledig met de hand, met push-fit of te wel steekfittingen. Dit geldt voor alle gangbare diameters van 16 t/m 63 mm. De verbindingstechniek is hetzelfde als bij het radiale persen, er komt echter geen persmachine aan te pas. Het is een kwestie van de leiding kalibreren, de leiding in de fitting insteken en klaar: de verbinding is gemaakt en zit direct muurvast. De praktijk heeft uitgewezen, dat de verwerking met de hand circa 30% op de installatietijd bespaart!

TECElogo

Prefab
Dankzij de eenduidige en eenvoudige wijze van verwerken is TECElogo ook zeer geschikt voor prefab. Zowel tijdens de prefabricage als op de bouwplaats zijn met TECElogo snel betrouwbare verbindingen te realiseren.

Los te maken verbindingen
In tegenstelling tot andere leidingsystemen kan bij TECElogo de fitting worden losgeschroefd. Leiding en fitting raken hierbij niet beschadigd en zijn vervolgens opnieuw te gebruiken.

TECElogo

Geringe investering gereedschap
Met TECElogo is het gereedschap per monteur beduidend minder in vergelijking tot perssystemen. De benodigde investering in een gereedschap set is daardoor veel kleiner. Het werken met de handen heeft nog een aantal voordelen. Ten eerste is werken boven uw hoofd minder vermoeiend als werken met een persmachine. Ten tweede kunt u met uw handen makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Tot slot resulteert het in een verlaging van de faalkosten. Want persgereedschap kan stuk gaan, de accu kan leeg raken of de persmachine wordt gestolen. Werken met de hand betekent eveneens dat de onderhoudskosten van persmachines niet van toepassing zijn, dat scheelt in kosten!

https://www.tece.com/nl/leidingsystemen/tecelogo

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.