Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Overig

Benoemingen bij Viega Nederland

Viega_Ferdinand_Wesselink-kopiëren

24 februari 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Viega is voortdurend in beweging en volgt ook organisatorisch de marktontwikkelingen op de voet om zo voorop te blijven lopen. In dat kader werden Ferdinand Wesselink en Rob Hersbach recent benoemd tot Sales Manager.

In hun nieuwe functies hebben Ferdinand en Rob niet alleen de verantwoordelijkheid voor hun regio (Noord-Oost respectievelijk West) maar bieden ze ook organisatorische en praktische ondersteuning en sturen ze betreffende salesteams aan binnen de afdeling Groothandel, Installatiebedrijven en Showrooms Sanitair.

Viega Nederland bedient klanten zo gericht en efficiënt mogelijk via de afdelingen Groothandel, Installatiebedrijven & Showrooms Sanitair en Projecten Woningbouw & Utiliteit. Zij weten zich gesteund door de afdelingen Binnendienst en Technical Support. Verder beschikt Viega Nederland over de afdeling Market Development die zich met name richt op scheepsbouw, industrie, new business en hotels.

Uitgelichte afbeelding: Rob Hersbach (Links) en Ferdinand Wesselink (Rechts) werden binnen Viega Nederland recent benoemd tot Sales Manager. (Foto’s: Viega)

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht