Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Benoemingen bij Viega Nederland

Benoemingen bij Viega Nederland

Viega is voortdurend in beweging en volgt ook organisatorisch de marktontwikkelingen op de voet om zo voorop te blijven lopen. In dat kader werden Ferdinand Wesselink en Rob Hersbach recent benoemd tot Sales Manager.

In hun nieuwe functies hebben Ferdinand en Rob niet alleen de verantwoordelijkheid voor hun regio (Noord-Oost respectievelijk West) maar bieden ze ook organisatorische en praktische ondersteuning en sturen ze betreffende salesteams aan binnen de afdeling Groothandel, Installatiebedrijven en Showrooms Sanitair.

Viega Nederland bedient klanten zo gericht en efficiënt mogelijk via de afdelingen Groothandel, Installatiebedrijven & Showrooms Sanitair en Projecten Woningbouw & Utiliteit. Zij weten zich gesteund door de afdelingen Binnendienst en Technical Support. Verder beschikt Viega Nederland over de afdeling Market Development die zich met name richt op scheepsbouw, industrie, new business en hotels.

Uitgelichte afbeelding: Rob Hersbach (Links) en Ferdinand Wesselink (Rechts) werden binnen Viega Nederland recent benoemd tot Sales Manager. (Foto’s: Viega)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.