Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Belimo Kenniscentrum

Belimo Kenniscentrum

In de specialistische hightechmarkt van de meet- en regeltechniek heeft Belimo zich in de afgelopen decennia een unieke positie weten te werven in de zogenoemde HVAC (Heating, Ventilation & Airconditioning) markten en segmenten. Belimo heeft zich inmiddels wereldwijd bewezen in de HVAC markt en is tot op de dag van vandaag nog steeds innovatief en 100% gefocust op het leveren van alleen de beste oplossingen voor haar afnemers en gebruikers.

Ons succes hebben wij te danken aan onze relaties die niet alleen onze producten hebben afgenomen maar die ons keer op keer inspireren om met nieuwe baanbrekende innovatieve oplossingen te komen. Om naast onze kennis ook de kennis van onze relaties te vergroten heeft Belimo een uniek kenniscentrum opgezet.

In het innovatieve Belimo Kenniscentrum delen wij op afspraak kennis en kunde en verzorgen wij geheel kosteloos technische trainingen welke volledig zijn gericht op het gehele HVAC werkgebied. Of je nu installateur, System Integrator of technisch adviseur bent, Belimo deelt graag kennis met een ieder in de gehele keten. Er worden zelfs trainingen op maat gegeven middels het “train de trainer” concept aan leraren van technische scholen (o.a. ROC – Apeldoorn) en aan specialisten van de afdelingen calculatie en techniek van groothandelaren (Rensa en SIG in België).

Van brand-,  lucht- en waterzijdige installaties tot en met meet- en regeltechnische installaties geven wij trainingen op elk niveau. Naast traditionele product toepassingen zijn de trainingen ook volledig geënt op de laatste innovatieve producten en technieken. Alle trainingen worden volledig afgestemd op het kennisniveau van onze cursisten en kan er zelfs gedetailleerd op productniveau worden getraind.

Luchtklepaandrijvingen, brandklepaandrijvingen, VAV- en ruimte-oplossingen, zoneventielen, drukonafhankelijk regelkogelkranen, regelafsluiters, vlinderkleppen, retrofit toepassingen, bus- en systeemintegratie, sensoren en cloud based producten. Alle producten zijn in het Belimo Kenniscentrum werkend opgesteld en kunnen via diverse bus-protocollen (MPbus, Modbus, BACnet of KNX) worden aangestuurd.

In het Belimo kenniscentrum kunt je inspiratie opdoen, ontmoet je anderen uit het werkveld en delen we kennis en ervaring. Het Belimo kenniscentrum is een plek waar mensen en ideeën elkaar vinden en versterken, een plek waar verscholen techniek een gezicht krijgt!

Belimo. Goed geregeld.


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.