Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Bedrijfsmobiliteit’ nieuw thema op SHK ESSEN 2020

‘Bedrijfsmobiliteit’ nieuw thema op SHK ESSEN 2020

Deel van de beurs speciaal ingericht voor de mobiliteitssector

Het op handen zijnde verbod voor dieselvoertuigen, klimaatbeschermingsmaatregelen, de ‘Verkehrswende’ in Duitsland: de toekomst van mobiliteit is van invloed op alle maatschappelijke, industriële en economische sectoren. Op de SHK ESSEN, de vakbeurs voor sanitair, verwarming, klimaatbeheersing en digitale gebouwentechniek, die plaatsvindt van dinsdag 10 t/m vrijdag 13 maart, staat dit thema in de spotlights. In het speciaal ingerichte beursgedeelte ‘Betriebliche Mobilität’ (bedrijfsmobiliteit) kunnen exposanten uit de mobiliteitssector in gesprek gaan met professionals op het gebied van sanitair, verwarming en klimaatbeheersing.

“Met name vakwerkbedrijven leggen vaak korte afstanden af in dichtbevolkte centra. Meestal wordt daarvoor een dieselauto gebruikt. Hoe lang dat nog mag is onduidelijk. Maar wel duidelijk is dat dergelijke bedrijven nu hoogwaardig advies en toekomstbestendige oplossingen nodig hebben om in de toekomst de werkzaamheden voort te kunnen zetten. Als vakvereniging zijn we dan ook erg blij dat op de SHK ESSEN aandacht wordt besteed aan bedrijfsmobiliteit. Daar kunnen onze leden en alle anderen alleen maar van profiteren”, zegt Hans-Peter Sproten, directeur van de vakvereniging Sanitär Heizung Klima Nordrhein-Westfalen en ideële sponsor van de SHK ESSEN.

De verschillende aspecten van mobiliteit in één oogopslag

Het nieuwe beursgedeelte dat gewijd wordt aan het thema bedrijfsmobiliteit zal te vinden zijn in de Galeria van de Messe Essen en is gericht op de sector als geheel. Samenwerkingspartner is Mobilitätspartnerschaft Essen. Alle bedrijven op het gebied van mobiliteitsmanagement, wagenparkoplossingen, logistiek en transport, werknemersmobiliteit, zonne-energie en laadstations, en diensten hieromtrent zijn van harte welkom als exposant. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: de omschakeling naar emissievrije wagenparken, e-bikes en transportfietsen, fietslease, oplossingen voor geoptimaliseerd goederentransport, efficiënte routeplanning, maar ook fitness- en gezondheidsprogramma’s op het werk.

Bezoekers op SHK ESSEN zijn bereid te investeren

De SHK ESSEN vindt om het jaar in de Messe Essen plaats. De vorige editie in maart 2018 trok ongeveer 44.000 bezoekers uit 18 landen. De SHK ESSEN brengt exposanten in contact met klanten die in hoge mate geïnteresseerd zijn in innovatieve producten en oplossingen. Meer dan twee derde van de beursbezoekers is bevoegd om in te kopen of hieromtrent beslissingen te nemen. Zo’n 70% van de bezoekers is van plan om na de beurs te gaan kopen, en ruim 1 op de 4 bezoekers doet ter plaatse al bestellingen.

Voor meer informatie en om u aan te melden als exposant, gaat u naar:

www.shkessen.de

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.