Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Be-line® design grepen en douchezitjes

Be-line® design grepen en douchezitjes

Het samen brengen van esthetiek en comfort

Als expert in toegankelijkheid biedt de DELABIE groep het nieuwe design assortiment Be-Line® grepen en douchezitjes aan. Dit assortiment is het samen brengen van esthetiek en comfort, en biedt hygiëne, veiligheid en een gevoel van welzijn aan de gebruikers – senioren, mensen met beperkte mobiliteit of gehandicapten.

Beline Delabie Benelux

Design, comfort, welzijn
Het vernieuwend design van de Be-Line® grepen en zitjes zorgt ervoor dat de medische uitstraling van een toegankelijk gemaakte badkamer verdwijnt, waardoor er slechts een gevoel van welzijn en comfort ervaren wordt, zowel binnenshuis als in een openbare ruimte. Het assortiment hulpmiddelen voor toegankelijkheid is generatie-overschrijdend, aangepast aan elke levensfase, ongeacht leeftijd en graad van autonomie, en zorgt voor een aangenaam gebruik van publieke sanitaire ruimtes. De afgeronde vorm van de Be-Line® grepen, met een ergonomisch platte antiroterende voorzijde, past perfect in de vorm van de hand en biedt de gebruiker zekerheid.
De strakke lijnen van de grepen en zitjes zorgen voor een natuurlijke integratie in hun omgeving. Bovendien nemen de steunen, dicht tegen de muur, minder plaats in, waardoor de gebruiker zich gemakkelijker kan verplaatsen in de sanitaire ruimte (douche, WC, …) en dus meer bewegingsvrijheid krijgt.

Maximale hygiëne

Bij het ontwerp van de grepen uit het Be-Line® assortiment werd er extra aandacht besteed aan het beperken van koppelstukken. Vooral op de rechte delen, die het vaakst in contact zijn met de handen, wordt zo de ophoping van onzuiverheden en het ontstaan van bacteriehaarden verhinderd. Het homogeen en glad oppervlak zorgt bovendien voor een snelle en eenvoudige reiniging, om te voldoen aan de hygiëne vereisten.

Maximale veiligheid
Zoals alle producten in het assortiment Toegankelijkheid van DELABIE, geniet ook het Be-Line® gamma van het Securit Pack: 10 jaar garantie, CE markering en getest aan meer dan 200 kg.
In utiliteiten is het gewicht van de gebruiker onbekend. De geïnstalleerde producten dienen dus bestand te zijn tegen elke omstandigheid.
Het gamma is beschikbaar in twee uitvoeringen – antraciet grijs aluminium en mat wit aluminium – waardoor een visueel contrast kan gecreëerd worden tussen de grepen of de zitjes en de muur waarop de producten geïnstalleerd worden. Zo zijn de grepen en douchezitjes in het Be-Line® assortiment perfect combineerbaar met elke stijl en elk materiaal.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.