Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
HVAC

Auerhaan trots op uitbreiding serie Lemmens Global WTW units!

lemmens-global-px-top-kopieren

23 maart 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De familie GLOBAL PX warmteterugwinunits is uitgebreid met de komst van de nieuwe GLOBAL PX TOP versie. Bij deze Global PX TOP units zitten alle kanaalaansluitingen aan de bovenzijde, waardoor deze units een optimale oplossing bieden voor situaties waar prestatie en een beperkte installatieruimte met elkaar verenigd dienen te worden.

Er komen zes modellen beschikbaar met een luchtcapaciteit van circa 200 m3/h tot 3.200 m3/h. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de zeer compacte bouwwijze, waardoor deze PX TOP modellen niet alleen in kleine technische ruimten toegepast kunnen worden maar  ook eenvoudig inpandig getransporteerd kunnen worden.

De Lemmens GLOBAL PX TOP modellen beschikken, net als de andere GLOBAL units, over de zeer gebruiksvriendelijke TAC-besturing en TACtouch-bediening.

De gehele GLOBAL serie WTW units bestaat verder uit meer dan 60 verschillende modellen voorzien van warmtewiel (RX) of tegenstroom platenwisselaar (PX). Er zijn zowel staande modellen met zijaansluitingen en aansluitingen aan de bovenzijde, alsook ‘platte’ units voor plafondmontage beschikbaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht