Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Auerhaan heeft dè oplossing voor verduurzaming en optimaal ventileren

Auerhaan heeft dè oplossing voor verduurzaming en optimaal ventileren

De nieuwste generatie Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingskasten met geïntegreerde warmtepomp bieden echter vaak dè oplossing waarmee deze vraagstukken ‘aangepakt’ kunnen worden.

De GOLD RX/HC unit is een gasloze totaaloplossing waarmee geventileerd, verwarmd en gekoeld wordt. Dit alles aangestuurd door een zeer geavanceerde, complete besturing. Alle componenten zijn uitstekend op elkaar afgesteld, waardoor een significante energiebesparing wordt gerealiseerd. In vergelijking met luchtbehandelingsunits met los opgestelde warmtepomp bespaart de Swegon GOLD unit bovendien veel montagetijd op de bouwplaats, en daarmee (faal)kosten. De koel- en regeltechnische werkzaamheden zijn namelijk reeds fabrieksmatig uitgevoerd.

De Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingsunits zijn onvoorstelbaar flexibel in configuratie, installatie en inbedrijfstelling. Alle functies zijn gemakkelijk toegankelijk via de GOLD-gebruikersinterface. De luchtbehandelingskasten zijn leverbaar met een luchtcapaciteit van 3.000 m3/h tot circa 25.000 m3/h.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.