Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Anthony Schrauwen neemt het roer van Interalu en LCC voor 100% over

Anthony Schrauwen neemt het roer van Interalu en LCC voor 100% over

Belgisch familiebedrijf verankert zich en maakt zich klaar voor ambitieuze toekomst

Sinds deze week is Anthony Schrauwen enige aandeelhouder van de groep die Interalu en LCC bundelt, specialist in klimaatplafonds en metalen plafonds. Dit familiebedrijf was voorheen in handen van Anthony en diens broer die nu zijn aandelen verkoopt aan Anthony. “Trots op wat we al hebben kunnen bereiken samen en heel veel goesting in de toekomst” vertelt Anthony Schrauwen.

Familiebedrijf

In 1971 startte de vader van Anthony en Stephan Schrauwen met het bedrijf dat uiteindelijk zou uitgroeien tot Interalu en LCC, twee zusterbedrijven de ene gespecialiseerd in produceren en plaatsen van klimaatplafonds en de andere als distributeur voor metalen plafonds.
In 1994 stapten Anthony en broer Stephan als tweede generatie in de zaak. Beide bedrijven kenden een sterke groei onder hun leiderschap, zelfs tot een marktleider positie in België voor Interalu.
“We zijn vooral fier dat we een 100% Belgisch bedrijf zijn. Ons hoofdkantoor ligt in Wilrijk waar ook onze productiehal gevestigd is. Alles wat uitgevoerd wordt, tot in Italië en verder, wordt in Wilrijk geproduceerd.” Met tevens kantoren in Luxemburg, Rotterdam en Parijs is Interalu een internationale speler geworden op de markt van klimaatplafonds, plafondoplossingen die voor verkoeling en verwarming zorgen dankzij geïntegreerde systemen.

Ambitieus

Anthony is sinds deze week enige aandeelhouder. Hiermee wordt de positie van de specialist in (klimaat)plafonds verankerd in de familie. “Samen met ons gedreven team, kijken we uit naar de toekomst. Er staat heel wat op de planning: volgend jaar vieren we ons 50-jarig bestaan en ook nieuwe producten blijven niet uit” klinkt het ambitieus. “We willen nog meer inzetten op innovatie en duurzaamheid en ik ben ervan overtuigd dat we daarmee een verschil kunnen blijven maken op de markt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.