Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Altijd stroom’

‘Altijd stroom’

“Als specialist op het gebied van noodstroomsystemen speelt B&A Projects verschillende rollen. Zij is adviseur, technisch begeleider en uitvoerder. “Het beste resultaat bereiken we als we vanaf het begin van een project kunnen meedenken. In dat geval is onze klant verzekerd dat zijn primaire processen – onder alle omstandigheden – doordraaien.”

Aan het woord is Arie Ouweneel, salesmanager van B&A Projects. “Op het gebied van noodstroomvoorzieningen vindt de klant bij ons alles onder één dak. Dit one-stop-shopping-principe geeft overzicht en rust. Het is tevens de reden dat B&A Projects de laatste jaren een mooie, natuurlijke groei doormaakt.”

Het bedrijf maakte de laatste jaren een mooie groei door.

One-stop-shopping

Om het one-stop-shopping-idee te realiseren, nam B&A Supplies in 2018 de paneelbouwactiviteiten van Crocolectro over. Sindsdien levert B&A Supplies ook externe bypass-panelen en DC breaker-systemen. Dit was de perfecte aanvulling op de bestaande diensten en maakte het one-stop-shopping-plaatje compleet.

De servicedienst van B&A Projects staat 24/7 paraat.

Gegarandeerde kwaliteit

Op dit moment zit B&A Projects middenin een certificeringsproces. “ISO 9001 is recentelijk behaald en we zijn nu bezig met het ISO 14001- en SCIOS-certificaat. Beide certificeringsprocessen zijn bijna afgerond. Zodra de certificaten binnen zijn, mogen we zelf SCIOS-, EBI- en PI-inspecties uitvoeren.”

Om te onderzoeken of de klant de ambitie van B&A Projects ook waardeert, hield zij een externe enquête. Deze wees uit dat de keuze voor B&A Projects vooral wordt gemaakt vanwege de aanwezige kennis, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid.

De bedrijfsnaam

“B&A staat voor Before and After. ‘Before’ staat voor het ontwerp en de uitvoering; ‘After’ verwijst naar het merkonafhankelijke onderhoud, uitgevoerd door B&A Services gedurende de hele levensduur. Deze servicedienst staat 24/7 paraat en beschikt over een verhuurvloot met UPS-systemen, aggregaten en loadbanks, waarmee zij altijd stroom kan leveren. Dat is onze missie.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.